Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Για όσους πιθανών να μην έχουν συνειδητοποιήσει την αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας, προτίθεμαι να τους ενημερώσω ότι ο Ελληνικός λαός ανέθεσε δια της ψήφου του την διακυβέρνηση της Ελλάδας στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.
Ως εκ τούτου οι δημόσιοι αιρετοί λειτουργοί που διαχειρίζονται την τύχη του νομού Γρεβενων, οφείλουν να ταυτιστούν με την πολιτική της διαφάνειας και της ενημέρωσης προς τους πολίτες.
Να αρχίσουν λοιπόν να δημοσιοποιούν όλες εκείνες τις αποφάσεις – αναθέσεις έργων και μελετών σε αναπτυξιακές και ιδιωτικές εταιρείες, επίσης και τις μειοδοτικές υποτιθέμενες προσφορές των άλλων εταιρειών για να γνωρίζουν οι Γρεβενιωτες την διαδρομή και τα οφέλη των αποφάσεων των αιρετών αρχόντων για την σωστή αξιολόγηση των αναθέσεων έργων της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Αφού τώρα με την πολιτική της διαφάνειας δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα…….. του νομάρχη.
Επίσης είναι άξιο ενημέρωσης για τις αποφάσεις που πήραν ο νομάρχης - ο υφυπουργός αθλητισμού της νέας δημοκρατίας Ιωαννιδης – ο πρωην βουλευτής - ο πρόεδρος της Σμίξεις και οι φίλοι τους στο συνεδριακό κέντρο της Σαμαρινας την ημέρα των εγκαινίων του δρόμου Σαμαρινας – Φούρκας.
Έχουν προωθήσει την ανάθεση έργου στην ΑΝΓΡΕ και στην ΑΝΚΟ (ΚΟΖΑΝΗΣ)
την ανάπτυξη του χιονοδρομικού, βλέπετε οι 300.000 € που δαπάνησαν για το συνεδριακό κέντρο της Σαμαρινας δεν ήταν αρκετή η δαπάνη για να φροντίσουν την απαραίτητη ηχομόνωση.
Την ανάθεση της μελέτης του παλαιοντολογικού μουσείου στην ΑΝΓΡΕ, την ανάθεση μελέτης του θερμαλιστικου κέντρου στην ΑΝΓΡΕ. Πολλά τα λεφτά κύριε νομάρχη.
Είναι λοιπόν άξιο λόγου να τα μάθει όλα αυτά ο Γρεβενιωτης αφού έχει το δικαίωμα αυτό, είστε υποχρεωμένος κύριε νομάρχη ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.
Περιμένοντας
Geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: