Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ


ΠΡΟΣ: την ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ενταύθα
Αγαπητοί κύριοι,
Παρακολουθώντας από κοντά τις ραγδαίες εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας και των γεγονότων που οδήγησαν στην απόφασή σας να αποσύρεται την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και έχοντας την αγωνία για το μέλλον της ομάδας όπως κάθε γρεβενιώτης,
Σας προτείνουμε τα εξής:
1) ΄Ομιλος Γρεβενιωτών επιχειρηματιών είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία του Πυρσού Γρεβενών, προκειμένου η ΠΑΕ Πυρσός να συνεχίσει να συμμετέχει και να δραστηριοποιείται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.
2) Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε άμεσα τα ηνία της ομάδας, εφόσον ισχύουν αυτά που δηλώσατε στα Μ.Μ.Ε. (απόσυρση της ομάδας απ’ το πρωτάθλημα), χωρίς καμία οικονομική δέσμευση εκ μέρους μας. Αυτό σημαίνει, ότι θα αναλάβουμε τα οικονομικά της ομάδας από την ημέρα που θα επέλθει συμφωνία μεταξύ μας.
3) Γνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά σας αυτά τα τρία χρόνια στην κοινωνία των Γρεβενών και στον Πυρσό που είναι μέρος και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης και του Νομού, θεωρούμε ότι θα προσφέρετε μεγάλη υπηρεσία στον τόπο, παραχωρώντας την ομάδα στη Γ΄Εθνική Κατηγορία και στους ανθρώπους που προτίθενται να συνεχίσουν την πορεία της.
4) Τυχόν νομικά προβλήματα που θα προκύψουν, είμαστε διατεθειμένοι να τα συζητήσει ο νομικός μας σύμβουλος.
5) Για οποιαδήποτε άλλη απορία και διευκρίνιση και αν επιμείνετε στο να αποσύρετε την ομάδα από το πρωτάθλημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Νίκο Μπαλοδήμο, που νόμιμα μας εκπροσωπεί.
Ο εκπρόσωπος του Ομίλου
Νίκος Μπαλοδήμος
fotis Bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: