Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Τους γραμματείς έξι υπουργείων ανακοίνωσε η κυβέρνηση


Ορίστηκαν σήμερα με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και του συναρμόδιου υπουργού οι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς σε έξι υπουργεία.
Αναλυτικότερα, στο υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την Ειδική Γραμματεία Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αναλαμβάνει ο δικηγόρος Αριστείδης Μπουρδάρας.
Στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ο πολιτικός μηχανικός, Νικόλαος Μαντζιούφας, αναλαμβάνει Ειδικός Γραμματέας Συμπράξεων Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα, ενώ στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας τοποθετείται ο οικονομολόγος, Αλέξανδρος Φούρλας.
Ειδική Γραμματέας Μακεδονίας-Θράκης η οικονομολόγος, Μαρία Παπαγεωργίου.
Τα βιογραφικά σημειώματα των γενικών και ειδικών γραμματέων.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε και ζει στα Γρεβενά. Οικονομολόγος με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας του Γ’ ΚΠΣ, Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας και Νομαρχιακή Σύμβουλος στην Ν.Α. Γρεβενών. Είναι μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Πανελλήνιου Δικτύου Αιρετών Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: