Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τα αθλητικά όπως τα περιγράφει ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

Σάββατο: 21 Νοεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Γυναικών ΕΣΠΕΜ
5η αγωνιστική
Γ.Σ. Γρεβενών – Αρχέλαος Κατερίνης 3-1
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γυμναστικός και κατέβαλε την αντίσταση της αξιόμαχης ομάδας του Αρχέλαου Κατερίνης σχετικά εύκολα. Χωρίς να υστερήσει καμία απ’ τις παίκτριες του σημείωσε άλλη μια νίκη που κρατά την ομάδα στην τροχιά για τη διεκδίκηση της πρώτης προνομιούχου θέσης για την άνοδο.
Τα σετ: 25-17, 17-25, 25-12, 25-20
ΣΥΝΘΕΣΗ Γ.Σ.Γ.: Τσάτσα, Γάτου, Μήτσαλου, Παυλίδου, Λαμπρέτσα, Παλπάνη-λ, (Μπηλιώνη, Μπουμπούκα, Κολοβού, Ελευθερίου, Κατσιάβαλου)
Κυριακή: 22 Νοεμβρίου 2009
Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Γυναικών ΕΣΠΕΜ
6η αγωνιστική
Πιερικός - Γ.Σ. Γρεβενών 0-3
΄Ανετη επικράτηση του Γ.Σ.Γ. σ’ ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Τελικά αποδείχθηκε ότι η δυναμικότητα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής και με καταπληκτική απόδοση οι παίχτριες των Γρεβενών κατέκτησαν πολύ εύκολα το τρίποντο.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την προσπάθεια και την απόδοση της ομάδας στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, δήλωσε ο τεχνικός του Γ.Σ.Γ. Χρήστος Χαντές. «Είμασταν προσηλωμένοι και κατακτήσαμε δύο εύκολες νίκες. Τα δύσκολα αρχίζουν το Σαββατοκύριακο. Κάνω έκκληση στο φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών να μας συμπαρασταθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με την Αλεξάνδρεια».
Τα σετ: 12-25, 13-25, 16-25
ΣΥΝΘΕΣΗ Γ.Σ.Γ.: Τσάτσα, Γάτου, Φωτοπούλου, Τσεκούρα, Μήτσαλου, Παυλίδου, Λαμπρέτσα, Μπηλιώνη-λ, (Κολοβού, Κατσιάβαλου)
Επόμενοι αγώνες Γ.Σ.Γ.
Σάββατο: 28 Νοεμβρίου 2009
Καστοριά - Γ.Σ. Γρεβενών
Κυριακή: 29 Νοεμβρίου 2009
Γ.Σ. Γρεβενών - Αλεξάνδρεια
Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών - ΄Ωρα: 18.00΄μ.μ.
Φώτης Μπαζάκας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 4 - 2 (1 - 0)
Αγώνας ισοδύναμων ομάδων διεξήχθη στο Βατερό με την τοπική ομάδα να κερδίζει τελικά και με τη βοήθεια του διαιτητή της συνάντησης κ. Ταταρίδη, που ακύρωσε κανονική γκολ του Τζερεμέ και δεν έδωσε καταφανέστατο φάουλ με το οποίο η ομάδα του Βατερού σημείωσε το 4ο γκολ. Στο α΄ημίχρονο καλύτερο ήταν το Βατερό, ενώ απόλυτη ήταν η κυριαρχία της Α.Ε.Π. στο β΄ημίχρονο. Πάντως είναι γεγονός ότι η Α.Ε.Π. ενώ έχει τους παίχτες για να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια και παρά τις εντολές του Χρήστου Λάλλου, για μια ακόμη φορά ξεκίνησε νωθρά με αποτέλεσμα να χάνει με 3-0. Στη συνέχεια βέβαια οι Πόντιοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά ο άρχοντας του αγώνα είχε διαφορετική άποψη.
Φάσεις και γκολ
Με ένα γκόλ του Νίκου Ζηνόβιου στο 36' προηγήθηκε η ομάδα του Βατερού που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Αποφασισμένη η Α.Ε.Π. στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά ένα λάθος της άμυνας στο 47' έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Φαρμάκη. Στο 55' ήρθε και το τρίτο γκολ με σκόρερ το Ζηνόβιο.
Στη συνέχεια η Α.Ε.Π. έπαιξε επιθετικά, με αποτέλεσμα να σκοράρει δυο φορές με τις αλλαγές του Τσιάρα και Κοτσατίσογλου. Θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 75' με τον Τζερεμέ, όταν ο επόπτης υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ. Επίσης λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή στο 90' , όταν δεν έδωσε φάουλ υπέρ της Α.Ε.Π. στο κέντρο του γηπέδου και ο Μετικάνος με σουτ έκανε το 4-2. Πέναλτι έχασε η Α.Ε.Π. στο 94' με εκτελεστή τον Καραγιάννη.
Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος είχαν οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του. Πολλά παράπονα εξέφρασαν η διοίκηση και ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. που θύμιζαν τις πρόσφατες εξελίξεις της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ.
Κακή η διαιτησία των: Ταταρίδη, Αποστολίδη, Τσιπλάκη, (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες: Φαρμάκης, Ιωαννίδης.
Εθνικός Βατερού: Βαρυτιμίδης, Αποστολίδης (63' Παντελίδης), Φωτιάδης, Σανόγλου, Καλιανίδης (32' Κιούλτσης), Μετικάνος, Σιμελίδης, Κιβρακίδης, Ζηνόβιος, Νάνος, Φαρμάκης (87' Σόφογλου). Προπονητής: Γεωργιάδης Ι.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Τσακστάρας, Μαντζώλας, Παπακωνσταντίνου (59' Τσιάρας), Φαλτάκας, Κυριακίδης, Πουταχίδης (46΄Τζερεμές), Παπανικολάου (60' Κοτζατίσογλου), Ιωαννίδης, Παπαμιχαήλ, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης. Προπονητής: Χρήστος Λάλλος.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - Α.Ε.Π. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1 (0-1)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Δ΄ΕΘΝΙΚΗ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή: 22 Νοεμβρίου 2009
Ένα γκολ πάλι από στημένη φάση ήταν αρκετό στους πρωτοπόρους Πόντιους Κατερίνης να περάσουν και από τα Γρεβενά. Κακό το παιχνίδι στο α΄ημίχρονο, αφού τα Αεράτα δεν μπόρεσαν σε καμιά στιγμή να βρουν το ρυθμό τους με πολλά προσωπικά λάθη και μεταβιβάσεις. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Πόντιοι, που είχαν μεν την υπεροχή, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν επικίνδυνοι για την εστία του Τζιόγκου. Εξάλλου και το γκολ, μπήκε πάλι από στημένη φάση, μόνιμη αδυναμία των Αεράτων.
Στο β΄ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τα Αεράτα να πιέζουν για την ισοφάριση, χωρίς ουσία όμως.
5΄- Καλή εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου πέρασε άουτ.
18΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Παπαγιαννόπουλος, αφύλαχτος ο Οικονόμου από κοντά πέτυχε το 0-1.
36΄- Σέντρα του Ταρασιάδη κεφαλιά του Βεϊδαναμίδη από καλή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.
40΄- Δυνατό σουτ του Μπαγκαρίδη δεν βρήκε στόχο.
55΄- Δυνατό σουτ του Κουμουρτζή απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Τζόγκου.
58΄- Φάουλ του Σαμαρά μπλόκαρε ο Ουσταμπασίδης.
78΄- Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Πεϊδη και σουτ ελάχιστα άουτ.
88΄- Κόρνερ του Σαμαρά, σουτ στην κίνηση του Δημόπουλου άουτ.
Κόκκινη κάρτα: Μαυρίδης 71΄
Καλή η διαιτησία των: Κ. Μυλωνά, Τσιούπρος, και Μ. Μαργαρίτης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας).
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Μ. Τζιόγκου , Θ. Λάλλος, Οικονόμου (45΄ Μπόζιαρης), Ευαγγελόπουλος, Π. Λάλλος, Δημητριάδης, Γ. Σαμαράς, Τ. Δημόπουλος, Χερίδης (68΄Αναστασιάδης), Μήττας, Σ. Δεληβός (Προπονητής: Νίκος Μπαλοδήμος)
Α.Ε.Π. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ουσταμπασίδης, Κούρτογλου, Πεϊδης, Κεστελίδης, Παπαγιαννόπουλος, Οικονόμου, Μαυρίδης, Ταρασιάδης (76΄Εφραιμίδης), Μπαγλαρίδης, Κουμουρτζής (90΄Παπαδόπουλος), Βεϊδαμενίδης (85΄Αρβανίτης) (Προπονητής: Σάκης Κωτσιόπουλος)
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Αεράτων Νίκος Μπαλοδήμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ξεκινήσαμε νωθρά και όπως αποδείχθηκε φοβηθήκαμε τον αντίπαλο που είναι πρωτοπόρος του ομίλου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, που για μένα θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ολιγωρήσαμε και δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Στην ουσία η ΑΕΠ όπως κι εμείς δεν είχε ευκαιρίες, αλλά το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Σημασία έχει ότι εμείς δηλώνουμε παρόν και σίγουρα θα πάμε καλύτερα. Εξάλλου είναι νωρίς ακόμα. Συγχαρητήρια στο φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών για τη βοήθεια που μας παρείχε και καλή συνέχεια στους Πόντιου Κατερίνης στο πρωτάθλημα.
Φώτης Μπαζάκας
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Π.Α.Ο. ΦΕΛΛΙΟΥ 7-0 (2-0)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – 9η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ: 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Περίπατος της Σειρήνας και ευρεία νίκη με 7-0 επί του ελλιπέστατου Φελλίου. Το Φελλί που κατέβηκε στο γήπεδο μόνο με 11 παίχτες, δεν είχε καμιά τύχη απέναντι στο οργανωμένο σύνολο του Σαράντη Μπαλντούμη, που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα. Πάντως το Φελλί διαμαρτυρήθηκε έντονα, όταν στο 13ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 για τη Σειρήνα, δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Σάλο.
Φάσεις και γκολ
5΄- Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ απ’ τον Παναγιώτη Κουκουτσέλα με τη μπάλα στο παραθυράκι και 1-0 για τη Σειρήνα.
10΄- ΄Εξοχη μεταβίβαση του Ν. Τεντόγλου στον Καγκελάρη που κόπηκε την τελευταία στιγμή απ’ το Χριστούλη.
19΄- Παράλληλη σέντρα του Π. Μπόζιαρη, σουτ στην κίνηση του Ξάνθου μπλόκαρε ο Ι. Ασλανίδης.
22΄- Φοβερή ατομική προσπάθεια του Ξάνθου από δεξιά, πέρασε 3 αντιπάλους, τροφοδότησε τον Κίτσιο που πλάσαρε από τα 2 μ. , κόντραρε η μπάλα στο σώμα του Γκουντούλα και πέρασε κόρνερ.
24΄- Ασίστ του Π. Κουκουτσέλα στον Ξάνθο που έπιασε αέρα και έχασε μεγάλη ευκαιρία.
27΄- Σέντρα του Γεωργίου από αριστερά, γκέλα του Γ. Ασλανίδη και ο Π. Κουκουτσέλας από κοντά με πλασέ σημείωσε το 2-0.
33΄- Σπ. Καραγιάννης και Πουρνάρας συνεργάστηκαν, σουτ του τελευταίου από καλή θέση άουτ. 40΄- Εκτέλεση φάουλ του από το Σπ. Καραγιάννη, δυνατή κεφαλιά του Λάμαρη από κοντά μόλις άουτ.
58΄- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Χριστοδούλου από δεξιά, απέφυγε δύο αντιπάλους, έβγαλε ωραία στο Γεωργίου που από το ύψος της μεγάλης περιοχής με συρτό σουτ σημείωσε το 3-0.
67΄- Ο Βασιλόπουλος τροφοδότησε τον Πουρνάρα, που μπήκε από αριστερά, έβγαλε ωραία παράλληλη συρτή πάσα και ο Π. Κουκουτσέλας με τεχνικό πλασέ σημείωσε το 4-0.
75΄- Σειρά του Π. Κουκουτσέλα να βγάλει το Χριστοδούλου σε θέση τετ-α-τετ και ο τελευταίος με συρτό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 5-0.
82΄- Ασίστ του Γεωργίου στον Κίτσιο που με πλασέ σε πρώτο χρόνο σημείωσε το 6-0.
84΄- Σέντρα του Χριστοδούλου πλασέ στην κίνηση του Βασιλόπουλου βρήκε τη συμβολή των δοκών.
87΄- Βολίδα του Π. Κουκουτσέλα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ι. Ασλανίδης.
88΄- Σέντρα σουτ του Βασιλόπουλου απέκρουσε ο Ι. Ασλανίδης και ο Γεωργίου που πήρε την επαναφορά σημείωσε το τελικό 7-0.
΄Αριστη η διαιτησία των: Λέκκα, Αλεξίου και Μωυσιάδη (Ε.Π.Σ. Γρεβενών). Ενδοιασμοί υπάρχουν για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε.
ΣΕΙΡΗΝΑ: Θ. Αποστολίδης, Γ. Πουρνάρας, Γ. Σάλο (65΄ Κ. Βασιλόπουλος), Γ. Γεωργίου, Ν. Χριστούλης, Γ. Λάμαρης, Π. Μπόζιαρης (60΄Γ. Βαζάκας), Σπ. Καραγιάννης, Χ. Κίτσιος, Π. Κουκουτσέλας, Γ. Ξάνθος (56΄ Π. Χριστοδούλου) (Προπονητής: Σ. Μπαλντούμης)
ΦΕΛΛΙ: Ι. Ασλανίδης, Ν. Τεντόγλου, Γ. Χατζηλιού, Ν. Καγκελάρης, Γ. Ασλανίδης, Θ. Γκουντούλας, Α. Γκουντούλας, Ν. Τεντόγλου, Ε. Παυλίδης, Ε. Βλάχος, Ν. Γκουντούλας
ΣΕΙΡΗΝΑ - ΦΕΛΛΙ 7-0 Παραλειπόμενα
Ø Αλλαγή σκηνικού στο Α΄ Τοπικό της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Ø Πρώτη ήττα για τον Καμβουνιακό και μάλιστα στην έδρα του.
Ø ΄Ετσι στην κορυφή από σήμερα ο φιλόδοξος Κτηνοτροφικός Αστέρας του Νίκου Τόλη.
Ø Μια ομάδα συμπαγής που δουλεύει οργανωμένα τα τελευταία χρόνια και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.
Ø Τώρα το ντέρμπι το επόμενο Σάββατο με τη Σειρήνα, θα είναι όλα τα λεφτά.
Ø Κατά τα άλλα κάποιος είπε, ότι θα βάλει τη σκούπα του να κλαίει.
Ø Αρέσουν σε όλους οι παροιμίες και οι αλληγορισμοί.
Ø Ευφορία απ’ τη μια και πίκρα απ’ την άλλη για τον Black.
Ø Πολύ καλή η εικόνα να μπαίνουν οι ομάδες μαζί στο γήπεδο και να ανταλλάσσεται ο καθιερωμένος χαιρετισμός.
Ø Συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. για την παραίνεση και την πρωτοβουλία.
Ø Και βέβαια και στον αρχιδιαιτητή, γιατί έπεσε στα χέρια μου σχετική επιστολή προς τους διαιτητές.
Ø Οι οποίοι είναι άριστοι στα καθήκοντά τους μετά τα εγκλήματα που βλέπουμε τελευταία.
Ø Αποδεκατισμένο ήρθε το Φελλί στο Σειρήνι με μόνο 11 παίχτες.
Ø Τους έφαγε ο σπαρμός.
Ø Το ίδιο έπαθε και ο Ασλάν που δεν ήρθε να δει τους συνονόματους του Φελλίου.
Ø Ο επαγγελματίας νομίζει ότι έρχεται στο γήπεδο να κάνει ηλιοθεραπεία.
Ø Ντονάν και χορηγός μιλούσαν σιγανά και πιθανώς πονηρά.
Ø Η ξαδέρφη στο γήπεδο!! Να η είδηση. Οι κεφτέδες που ήταν;
Ø ΄Ηταν πέναλτι είπε ο Μητσάρας και ο Μπακίρας που δεν είδε τίποτα συμφωνούσε κι αυτός. Τι θα πάθουμε.
Ø Στη γνωστή θέση και ο αρχηγός κατέστρωνε τα σχέδια για τον αγώνα με τους Πόντιους.
Ø Λες και παίζαμε τελικό!! Με ζάλισε ο Μπάρμπας που ρωτούσε για το σκορ.
Ø Πάντως σε απευθείας μετάδοση είχα τον αγώνα Α.Ε. Κοζάνης – Κομνηνά 2-3.
Ø Και φυσικά την περιγραφή του νικητήριου γκολ στο 90 και φεύγα.
Ø Και ο Μπελεβέγκας ήρθε μια φορά και ήθελε και καθαρό κάθισμα. ΄Ακου απαιτήσεις!
Ø Αφού ο Χρήστος τον έφερε, ας κουβαλούσε μαζί του και κουβέρτα.
Ø 7-0 με γκρα γίνεται; Και όμως γίνεται. ΄Αφησε τη γκαντεμιά στη Λούτσα.
Ø Φοβερή εικόνα. Τέσσερις φαλάκρες στη σειρά. Μπέλε, Κλέο, Γκρας και αρχηγός ο Καραφλομπιλ.
 Να έχεις τέσσερα σκυλιά και οχτώ καραμπίνες και να σου τρώει η αλεπού 5 κότες, τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: