Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Κάτι κινείται....

Πρόταση για λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και έχει αναστατώσει όλη την κοινωνία των Γρεβενών, παρουσίασε σε απευθείας σύνδεση από το SUPER28, ο κ. Νίκος Μπαλοδήμος. Ο κ. Μπαλοδήμος δήλωσε ότι εκπροσωπεί ομάδα φίλων εργολάβων και επιχειρηματιών που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τον Πυρσό, ώστε η ομάδα να μην αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Σημειώνουμε ότι ο κ. Μπαλοδήμος ήταν αυτός που παρέδωσε την ομάδα πριν τρία χρόνια στον κ. Παπαϊωάννου.
Συμπυκνώνοντας τις δηλώσεις του κ. Μπαλοδήμου, αναφέρουμε ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα γίνουν συζητήσεις με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές αν συνεχίσουν και με ποιους όρους και παράλληλα θα πλαισιωθεί η ομάδα με Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τον Πυρσό και αποκτώντας εμπειρίες θα συμβάλλουν σημαντικά την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.
Το ζητούμενο τώρα είναι: 1) να κατατεθεί επίσημη πρόταση και 2) η ομάδα να κατέβει κανονικά την Κυριακή στον αγώνα εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλλιπιάδας ώστε να μην μηδενιστεί.
Αναμένουμε λοιπόν την απάντηση του κ. Παπαϊωάννου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Πιλάβιο και τον Πρόεδρο της ΄Ενωσης Β΄και Γ΄Εθνικής κ. Καλογιάννη.
Υ.Γ. Πληροφορίες που διαρρέουν στα ποδοσφαιρικά στέκια των Γρεβενών, ότι κάποιοι γνωρίζουν προσωπικά τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Πιλάβιο και ότι του έχουν γνωστοποιήσει με προσωπικές παρεμβάσεις το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Πυρσό, δεν ευσταθούν και είναι ανυπόστατες. Μάλιστα ο κ. Πιλάβιος ήταν χθες διατεθειμένος να βγει ζωντανά στα Μ.Μ.Ε. των Γρεβενών και να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες.
ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: