Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τις τελευταίες ημέρες και μετά την δήλωση παραίτησης του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ, αναπτύσσεται μια παραφιλολογία για το μέλλον της εταιρίας και κατά συνέπεια της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ετσι και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε κι εμείς να εκφράσουμε τη δική μας θέση, η οποία συνοψίζεται στα κατωτέρω:Η ίδρυση και λειτουργία της ΠΑΕ καθορίζεται από ιδιαίτερο νομικό πλαίσιο
Η ΠΑΕ ανήκει σε μεγαλομέτοχο – ο οποίος είναι και αποκλειστικά υπεύθυνος για τις πράξεις και παραλήψεις της εταιρίας.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ αποτελείτε από εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνικής ζωής του τόπου μας και ως εκ τούτου η απόφασή τους για την διάλυση της ΠΑΕ είναι αποκλειστικό τους δικαίωμα και προνόμιο.Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κάτω από το πρίσμα κάποιων παραμέτρων και ερμηνεία γεγονότων, τα οποία πολλές φορές ίσως δεν είναι και ανακοινώσιμα.Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ δεν κλήθηκε να εκφράσει τη θέσης της ή την συμπαράστασή της στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η ΠΑΕ. Έτσι και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την αυτονομία του οργάνου καθώς και την απόφασή του.
Θέλουμε να ελπίζουμε και να πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και το μέτρο και ότι ο ιστορικός Πυρσός θα εξακολουθεί να πορεύεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Fotis Bazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: