Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

«Και ο επίτιμος… ελάλησε»!


Ανάστατοι χθες οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, από μία… τρομερή φήμη που ξεκίνησε από το περιστύλιο της Βουλής, γλίστρησε μέσα στο καφενείο και από ‘κει άρχισε να διεισδύει σε όλα, μα όλα τα πηγαδάκια της Βουλής.
Κανείς δεν τολμούσε να τη δημοσιεύσει και όλοι τη διέψευδαν. Αυτή όμως επέμενε πεισματικά, όπως όλες οι φήμες. Πού ξέρεις; Καμιά φορά μερικές αποδεικνύονται αληθινές…
Πρωταγωνιστές φέρονται να είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Τον κρύβανε, τον κρύβανε, αλλά ο επίτιμος τους ξέφυγε και μίλησε για την ταμπακέρα της εκλογής νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, λέει η φήμη.
Τον κάρφωσε ποιος λέτε; Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε πηγαδάκι με τρεις δημοσιογράφους στη Βουλή, φέρεται να προέβλεψε ότι κατά την εκτίμησή του ο επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς!
Και μόλις ήπιε και το καφεδάκι του έριξε και τη «μεγάλη βόμβα», λέει πάντα η υφέρπουσα φήμη: «Α, και να σας πω ότι πρόσφατα συνάντησα τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Κυβερνήτου του Καναδά και μου είπε ότι «αυτό που προέχει είναι να μη διαταραχθεί η ενότητα του κόμματος, καθώς, αν βγει ο Σαμαράς, οδηγούμαστε σε διάσπαση!».
Κουφάθηκαν από το θόρυβο οι δημοσιογράφοι! Και πράγματι, λίγο αργότερα, τόσο το περιβάλλον του επίτιμου, όσο και του κ. Πάγκαλου, διέψευδαν μετά βδελυγμίας το γεγονός, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι οι δημοσιογράφοι είχαν στ΄ αλήθεια κουφαθεί. Ήταν ισχυρή η έκρηξη…!





Δεν υπάρχουν σχόλια: