Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η













ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ : ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr
Γρεβενά 30 Νοεμβρίου 2009
Με τον Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΧΑΝΤΑΒΑ Αθανάσιο, συναντήθηκε σήμερα 30-11-2009 το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, το οποίο τον συνεχάρη και από κοντά για την πρόσφατη εκλογή του, αλλά και τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για συζήτηση και διάλογο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. ΧΑΝΤΑΒΑΣ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς των Γρεβενών σε τοπικό επίπεδο, όπως το κτιριακό, το απαρχαιωμένο οργανόγραμμα, τα προβλήματα που ανέκυψαν από τη λειτουργία των Φυλακών Φελλίου, καθώς και την υποστελέχωση του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών που οδηγεί σε απαξίωση της συγκεκριμένης Σχολής ειδικότερα, αλλά και του συστήματος εκπαίδευσης των νέων συναδέλφων γενικότερα.
Επίσης του παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις επ’ αυτών και τονίσθηκαν οι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την άμεση επίλυση τους.
Ο κ. Βουλευτής επιβεβαίωσε το δίκαιο των αιτημάτων των εργαζόμενων Αστυνομικών, διαβεβαιώνοντας από πλευράς του, ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δοθούν επιτέλους οριστικές λύσεις και να μπορέσουν αναπόσπαστοι να επιτελέσουν το καθήκον τους, προς όφελος της κοινωνίας των Πολιτών.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: