Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο Οικονόμου.

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο Οικονόμου είχε συνάντηση την Πέμπτη 3/12 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα δεδομένου ότι ο Αρχηγός γνωρίζει καλά το Νομό καθώς κατάγεται από τη Φούρκα Ιωαννίνων.
Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπόψη του Βουλευτή από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών και συγκεκριμένα:
1. Η ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου.
2. Η ενδυνάμωση της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών.
3. Η αύξηση της οργανικής δύναμης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, σύμφωνα με τις προτάσεις της, ούτως ώστε να ανταποκριθεί στις πρόσθετες υποχρεώσεις της, που απορρέουν από τη λειτουργία του Σωφρονιστικού Καταστήματος Φελλίου.
Ο Αρχηγός δήλωσε ότι είναι θετικός στην κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου και επιφυλάχθηκε να ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του και να απαντήσει οριστικά σε επόμενη συνάντηση. Δήλωσε επίσης ότι ο ρόλος της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων θα ενδυναμωθεί μέσα από ένα άλλο σύστημα εκπαίδευσης που θα οριστικοποιηθεί σύντομα και θα καλυφθούν οι πρόσθετες ανάγκες σε προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: