Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009


Με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε συνάντηση την Τρίτη 1/12 ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Η συζήτηση όπως ήταν φυσικό, εστιάστηκε στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Ν. Γρεβενών.


Η Υπουργός Κα Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα, καθώς είναι αντίστοιχα με αυτά που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας. Επίσης η Κα Μπατζελή τόνισε ότι ο Δεκέμβριος θα είναι για το Υπουργείο μήνας έντασης και μάχης, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση των επιδοτήσεων και των εξισωτικών ενισχύσεων των αγροτών.
Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για την εξασφάλιση χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της αναξιοπιστίας της χώρας μας, που καλλιεργήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς επίσης και στην λανθασμένη και χωρίς σχεδιασμό αξιοποίηση των προγραμμάτων « Αλ. Μπαλτατζής » και ΟΠΑΑΧ από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Η Υπουργός αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Βουλευτή να επισκεφθεί τα Γρεβενά και να συζητήσει τα θέματα αρμοδιότητάς της, σε ανοιχτή συγκέντρωση με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.
Ο Υφυπουργός κ. Μιχάλης Καρχιμάκης συμφώνησε, μετά από πρόταση του κ. Χαντάβα, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με εκπροσώπους των αγροτών και κτηνοτρόφων του Ν. Γρεβενών, για να συζητηθούν λεπτομερώς όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: