Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ότι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό.

Ακόμη δεν δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της ειδικής Γραμματέως και υποπίπτει συνεχώς σε ατοπήματα. Εάν πράγματι αληθεύουν οι φήμες περί παρεμβάσεώς της στον ορισμό μελών της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, τότε το πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν.


Είναι προφανές ότι η αποτυχούσα Βουλευτής έκανε την επιλογή της και προτίμησε να αφήσει πίσω της τα Γρεβενά. Ούτως ή άλλως τα Γρεβενά δεν θα στεναχωρηθούν για αυτήν την επιλογή της.
Είναι όμως αδιανόητο να προσπαθεί να εμπλέκεται και να παρεμβαίνει σε θέματα που δεν την αφορούν. Εάν πράγματι ήθελε να καταθέσει την άποψή της για το θέμα αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να την καταθέσει στον βουλευτή του νομού ή έστω στα τοπικά όργανα του κόμματος στο οποίο ανήκει.
Δεν είναι όμως θεμιτό το πουλέν της, ο φίλτατος Πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων του νομού (και μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ) να απαιτεί τον διορισμό μελών στη Δ.Ε. του Ε.Χ.Κ.Β. που έχουν άμεση επαγγελματική σχέση με το Χιονοδρομικό Κέντρο. Ο φίλτατος Πρόεδρος μάλλον συνήθισε στο προηγούμενο καθεστώς, όπου μέλος επιχείρησης ενοικιάσεων σκι, ήταν ταυτόχρονα και μέλος της Δ.Ε. του Ε.Χ.Κ.Β.
Ότι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό.
Τουλάχιστον ατυχής η ανακοίνωση αυτή και γνωρίζουμε από πού εκπορεύτηκε.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε στην ειδική Γραμματέα, ότι η λύση των προβλημάτων του τόπου και η ανάπτυξή του, δεν σχεδιάζεται εν μέσο πτηνοφαγίας και οίνου σε ταβέρνες του ορεινού όγκου του νομού ΚΑΙ ούτε σε νεανικά μαγαζιά του πεζόδρομου, εν μέσο δυνατής μουσικής και αλκοόλ.
Τέλος θα συμβουλεύαμε τα εξής στην αποτυχούσα Βουλευτή:
-Να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ της αποτυχίας
-Να σεβαστεί την επιλογή των πολιτών του νομού
-Να περιμένει τις αρμοδιότητες, εάν και εφόσον της δοθούν και να κινείται έπειτα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της
-Περιμένοντας, να εμπλουτίσει λίγο πραγματικά το βιογραφικό της, στα αξιόλογα Πανεπιστήμια της συμπρωτεύουσας. Είναι ευκαιρία.
Έως τότε, ας απολαμβάνει τον μισθό της και την οικογενειακή θαλπωρή στην όμορφη συμπρωτεύουσα…
® PASOKOS

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα παιδακι μου εσυ βρωμοπασοκος εισαι παρα ΠΑΣΟΚΟΣ.Τι στο διαολο ανακατευεσαι βρε μπαγλαμα και σπερνεις διαολιες?