Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ;

Η Ελλάδα και η παραγωγή της έχει καταληστευτεί από τις τράπεζες με τα πανωτόκια που καθιέρωσε η Νέα Δημοκρατία με νόμο το 1980(νόμος 1083 , απόφαση της Νομισματικής Επιτροπής 289) ένα έτος προ της εισόδου μας στην τότε ΕΟΚ. (το ένα εκατομμύριο σε 20 χρόνια γινόταν 1 δις 24 εκατομμύρια) Τελικά, οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία .


Η χώρα έγινε βορά εδώ και καιρό των Ελλήνων και Εβραίων τοκογλύφων. (Το 1974 κάθε 'Έλληνας χρωστούσε 11.300 δρχ για να ξεχρεώσει εσωτερικό και εξωτερικό χρέος και σήμερα χρωστάει άνω των 5.500.000 δρχ. Δηλαδή 550 φορές επάνω. Και επειδή η μέτρηση είναι παλιά με δραχμές τώρα έχει εκτιναχθεί σε αστρονομικά ύψη)
Ποιος θα πληρώσει τα δανεικά;
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι εργαζόμενοι, επαγγελματίες, υπάλληλοι, μικροβιοτέχνες , συνταξιούχοι και οι οικογένειες τους, διότι αυτοί δεν εισέπραξαν τίποτα , ειμή μόνον τη διαρκή λιτότητα , η οποία κρατάει από την μεταπολίτευση και εντεύθεν -με ένα μικρό διάλειμμα επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου. Ιδιαίτερα η λιτότητα εντάθηκε και μπήκαμε στο τούνελ από την εποχή των κυβερνήσεων: Μητσοτάκη, Καραμανλή Όλα αυτά τα χρόνια ό, τι ζήτησαν από το λαό τους τα έδωσε, ή μάλλον τα επέβαλαν δια της βίας, με την γνωστή ληστρική φοροεισπρακτική μέθοδο (δεκάδες φόρους, εισφορές, κρατήσεις , τέλη, διόδια, εισιτήρια, πανωτόκια, αυξήσεις-υπερτιμολογήσεις κ. α) σε μισθούς, συντάξεις, οικοδομές, αυτοκίνητα, ναύλα, λογαριασμούς και ό,τι βάλει ο νους σας. Ακόμη και στο κολύμπι στη θάλασσα μας έβαλαν να πληρώνουμε. Τώρα ετοιμάζουν παγκόσμιο φόρο για το Περιβάλλον και ζητούν από τους εργαζόμενους να πληρώσουν αυτοί την χρεωκοπία της χώρας , ενώ άλλοι την χρεοκόπησαν και αυτοί οικονόμησαν .
Οι κλέφτες να πληρώσουν;
1/ Πολιτικοί Αρχηγοί, Υπουργοί, Βουλευτές, διευθυντικά στελέχη κρατικών τραπεζών, διευθυντές και πρόεδροι ΔΕΚΟ, Γενικοί Γραμματείς , διευθυντές Ταμείων, οπλέμποροι, κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές , μεσάζοντες και τα τρωκτικά της εξουσίας. Οι ανωτέρω- ζώντες και πεθαμένοι-να πληρώσουν με την δήμευση των περιουσιών τους, διότι πρωταρχικά αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κακοδιαχείριση, την διαφθορά , τον προσωπικό τους πλουτισμό και για την σημερινή χρεοκοπία. Αν ζούσαν στην Αρχαία Ελλάδα δεν θα γλύτωναν τον εξοστρακισμό , ή και την κεφαλή τους.
2/ Τράπεζες, Ασφάλειες, Μεγαλοκατασκευαστικές, χαλυβουργίες , πολυεθνικές , Πολυκαταστήματα , Παράκτιες εταιρείες και η κοσμική Αθήνα(Μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοκαλλιτεχνες , μεγαλοποδοσφαιριστες κ.α. )
3/ Εκκλησία -Μοναστήρια.
4/ Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή με τις ανόητες Οδηγίες της οδήγησε την οικονομία μας στην χρεωκοπία διότι:
α/ Μας διέταξε να καταργήσουμε τη Γεωργία χωρίς να μας δώσει κάποιο άλλο πλουτοπαραγωγικό τομέα, ως εναλλακτική λύση, λ. χ εξόρυξη Πετρελαίου, Ορυκτών, (όπως Χρώμιο , Νικέλιο , Αλουμίνιο , Χρυσός, Μάρμαρα κ.α). Την ανάδειξη του Εμπορικού μας Στόλου ως κοινοτικού και την δημιουργία Επισκευαστικών Ζωνών. Την δημιουργία μικρών Υδροηλεκτρικών Φραγμάτων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης, άρδευσης και καθαρής ενέργειας. Τηνπαραγωγή και βιομηχανοποίηση της Σόγιας για εκτροφή ζώων κ. α . Την εκμετάλλευση των Πόσιμων (πηγαίων) Υδάτων. Τίποτα απ' όλα αυτά, ειμή μόνον πακέτα για δρόμους, γέφυρες , αεροδρόμιο Σπάτων , τα οποία καρπώθηκαν οι ημέτεροι . Όλα αυτά τα γνώριζαν οι Βρυξελλάριοι ότι κατέληγαν-όχι στο λαό- αλλά στην εντόπια και ξένη ολιγαρχία και σιώπησαν.
['Έκλεισαν πάνω από 50.000 μικρές, και μεγάλες, επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε φοβερή ανεργία και πολλοί 'Έλληνες να ζουν στα όρια της φτώχειας. Οι νέοι μας απελπισμένοι , γιατί δε βρίσκουν δουλειά στρέφονται στα ναρκωτικά και στην πορνεία. Η Νέα Δημοκρατία ετήρησε σιγή ιχθύος για το Θέμα αυτό. Πού θα απασχοληθούν το 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι, που τους διώχνουν απ' τη γεωργία και την κτηνοτροφία; Τα ελληνικά φρούτα δεν εξάγονται, αλλά θάβονται στις χωματερές . Το γάλα έχει ποσόστωση μόνο εβδομήντα κιλά κατά κεφαλήν, ενώ η Πορτογαλία έχει πάρει 3 επιπλέον φορές και η Ισπανία 2,5 φορές. Αυτά είναι η προδοσία των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Πέρσι εισάγαμε από την κοινή αγορά κρέας, γάλα και τυρί αξίας 1 τρις 100 δις , αν παράγουμε αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 600.000 νέες θέσεις εργασίας, από τη ζωοτροφή τη ζωοπαραγωγή και τη βιομηχανική επεξεργασία γάλακτος, τυριού, κρέατος και δερμάτων. Επίσης απαιτούνται τουλάχιστον 40 χιλιάδες φορτηγά αυτοκίνητα ημερησίως.]
β/ Κατέστρεψαν την βιομηχανία μας , η οποία-έστω και ημι-προστατευομένη-εργαζόταν υπέρ της Ελληνικής Οικονομίας. Μετά την είσοδο μας στην Ε.Ε ήτο αδύνατον να ανταγωνισθούμε τους ισχυρούς εταίρους μας.
γ/ Αυτοί αφάνισαν και καρπώθηκαν την Ελληνική αγορά .
3/ Με τρομερό κόστος σε εξοπλισμούς φυλάμε τα Νοτιο-Ανατολικά σύνορα της Ε.Ε . Όμως αυτοί όχι μόνον δεν συμβάλλουν σ' αυτό, αλλά δεν δείχνουν την παραμικρή κατανόηση όπως πιέσουν την Τουρκία να συμμορφωθεί προς το διεθνές δίκαιο, ώστε να σταματήσει τις παραβιάσεις και την εισβολή των μεταναστών. Ίσως θα πρέπει να επιτρέψουμε στους Τούρκους να φθάσουν στη Βιέννη για να ανησυχήσουν;
4/ Άνοιξαν τα σύνορα μας στους ξένους (Βαλκάνιους, Ανατολικοευρωπαίους και τριτοκοσμικούς) ώστε σήμερα τα 10εκατομμύρια των Ελλήνων συντηρούμε άνω των 4,5 εκατ. ξένων , γεγονός που επέτεινε την ανεργία , το έγκλημα, τη βία, και τις δαπάνες Υγείας, Παιδείας, Αστυνόμευσης, Κοινωνικής Πρόνοιας, εξαγωγή συναλλάγματος κ. α . Επιπροσθέτως βγάζουν το συνάλλαγμα στο εξωτερικό.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Αυτή αντί να δανείζει το Ελληνικό Δημόσιο με χαμηλότοκα δάνεια μας ρίχνει βορά στους διεθνείς Εβραίους τοκογλύφους(Goldman Sachs, J.P. Morgan , Merry Lynch κ.ο.κ) οι οποίες δανείζονται από τις ΗΠΑ με 1% και μας δανείζουν με 6% και άνω.
Η Γερμανία και Αγγλία που τώρα μας λοιδορούν με τα κακόβουλα έντυπα τους και τις δηλώσεις τους για το κατάντημα της Ελληνικής Οικονομίας, μας χρεωστούν δανεικά που ακόμη δεν μας τα επέστρεψαν:


Η Γερμανία μας χρωστά:
1/ Τα Κατοχικά Αναγκαστικά Δάνεια με τα οποία συντηρούσε τις Ναζιστικές Δυνάμεις Κατοχής στην Ελλάδα . Όταν εμείς πεθαίναμε της πείνας αυτοί με κατοχικά μάρκα αγόραζαν τα προϊόντα μας , με τα οποία συντηρούσαν το στρατό τους, και επιπροσθέτως έστελναν και στο Ρόμελ και στη Γερμανία.
2/ Τις Πολεμικές Αποζημιώσεις για την καταστροφή της υποδομής της χώρας, που με σημερινά χρήματα ανέρχονται σε αστρονομικά ποσά.
3/ Τις Αποζημιώσεις των Θυμάτων της Ναζιστικής Θηριωδίας(νεκροί , καταστροφές κλπ)


Η Αγγλία μας χρωστά κι' αυτή :
1/ Τον Χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος που άρπαξε ολίγον προ της εισόδου των Γερμανών στην Αθήνα και τον μετέφερε με Βρετανικό αντιτορπιλικό στην Βρετανία . Ο χρυσός αυτός ποτέ δεν επεστράφη στην Ελλάδα μετά τον Πόλεμο.
2/ Μας χρωστάει και Ευγνωμοσύνη για την συμβολή μας στο πλευρό τους όταν πολεμούσαμε σαν μοναδικοί τους σύμμαχοι το 1940. Αυτή ποτέ δεν την επέστρεψαν. Αντίθετα μας πότισαν -και συνεχίζουν να μας ποτίζουν αγνωμοσύνη και φαρμάκι(Εμφύλιος Πόλεμος, Εμπλοκή της Τουρκίας στην Κύπρο, Κυπριακή Τραγωδία, Σχέδια Αννάν κ.α )


Οι Εβραίοι μας χρεωστούν κι' αυτοί :
1/ Για την σωτηρία δεκάδων χιλιάδων Εβραίων από τα Γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Κατοχή , με κίνδυνο της ζωής μας.
2/ Για το Εβραϊκό Αλφάβητο ("Hebrew is Greek" του Joseph Yahuda) και για την Βίβλο των 70' που τους ένωσε και τους έκανε Έθνος
Ηλθε η ώρα κάποιος αντρειωμένος Έλληνας  Πρωθυπουργός να τους πει ότι: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα μας και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Όμως βλέπουμε μια πολεμική σε βάρος μας. Αν δεν μας βοηθήσετε να τα λύσουμε σε πνεύμα αλληλεγγύης να ξέρετε ότι κάνετε κακό στην Ευρώπη. Διότι μια αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια , μπορεί να αποσταθεροποιήσει την Ευρώπη. Και μην ξεχνάτε ότι όλοι οι πόλεμοι ξεκινούν από τα Βαλκάνια(Α! & Β! Π.Π -Ψυχρός Πόλεμος)Αν συμβεί τούτο θα είναι η απαρχή διαλύσεως της Ευρώπης. Εμείς θα κάνουμε ούτως ή άλλως την υπέρβαση μας, διότι είμαστε Έλληνες. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε στο ΔΝΤ, όπως σχεδιάζουν ορισμένοι. Κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θα τολμήσει να παραδώσει τη Μακεδονία, το Αιγαίο και την Κύπρο έναντι δανείων, γιατί θα χάσει το κεφάλι του. Δεν σας συγχωρήσαμε την ανθελληνική σας στάση προ των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας , με τα ρυπαρά και χαιρέκακα δημοσιεύματα σας. Ούτε σας συγχωρούμε τις τωρινές δόλιες καιβλαπτικές προβλέψεις της ‘Deutsche Bank', της ‘Daily Telegraph'κ.α- περί παραπομπής της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ για να αυξάνουν τα spreads και να γδάρουν το λαό μας οι διεθνείς τοκογλύφοι» Αυτά πρέπει κάποιος ασυμβίβαστος Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί της Ελληνικής Κυβέρνησης να τα διαμηνύσουν στις Βρυξέλλες , στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και στην Ουάσιγκτον , ώστε να σταματήσουν να πολεμούν το λαό μας και να του συμπεριφέρονται σαν ζήτουλα , ανέντιμο, αναξιόπιστο, σπάταλο, οκνηρό, ξεφτιλισμένο, κλέφτη και απατεώνα. Ο Ελληνικός λαός δεν χρωστά σε κανέναν . Όλη η ανθρωπότης του χρωστάει όλες τις σύγχρονες Αξίες και Θεσμούς που τους διαφοροποιεί από τον πρωτόγονο άνθρωπο. Του χρωστούν εύσημα Ελευθερίας και Δημοκρατίας. Ματαιοπονούν λοιπόν όσοι νομίζουν ότι θα τον κάνουν να παραδοθεί αμαχητί. Ο λαός αυτός έχει στα χείλη του έτοιμο το νέο ΟΧΙ και το ΑΕΡΑΑΑ στην Ε.Ε των μονοπωλίων.
geraki   

Δεν υπάρχουν σχόλια: