Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

………Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ

Το βράδυ της Κυριακής ήταν κατηφής και εκνευρισμένος. Μόλις είχε χάσει μια εσωκομματική μάχη. Επένδυσε και πόνταρε σε λάθος υποψήφιο. Υποστήριξε την Ντόρα Μπακογιάννη. Δικαιώθηκε μόνο σε επίπεδο νομού, αφού η εκλεκτή του κατάφερε να βγει πρώτη στο νομό Γρεβενών.
Το πλήγμα που δέχθηκε το προφίλ του, τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και σε κομματικό, ήταν βαρύ. Έπρεπε να κάνει κάτι, έτσι ώστε να καλυφθεί, έστω επικοινωνιακά το πλήγμα.
Ακολούθησε την τακτική των αρχαίων τραγωδών. Ο από μηχανής θεός ευρέθη στο πρόσωπο της ειδικής Γραμματέως Μακ-Θρακ. του ΥΠΟΑΝ . Οι ασπασμοί θερμοί, το ίδιο και οι φιλοφρονήσεις. Απομένει στο μέλλον ν’ ακολουθήσει και τιμητική βράβευση.
Ήταν η πρώτη συνάντηση, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων, που είχε η Ειδική Γραμματέας και την αφιέρωσε στον Νομάρχη. Απομένει τώρα ο Δήμαρχος.
Φυσικά θα ήταν αστείο να αναρωτηθούμε ότι, μήπως θα έπρεπε να συναντηθεί πρώτα με τον εκλεγμένο Βουλευτή του Νομού ή έστω με τα τοπικά όργανα του κινήματος;
Η απάντηση βρίσκεται στην μέχρι τώρα πορεία της αποτυχούσας υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νύν Ειδικής Γραμματέως.
Τόσο κατά τη διάρκεια που το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην αντιπολίτευση, όσο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δεν αντιπαρατέθηκε ποτέ στην ασκούμενη πολιτική των τοπικών αρχόντων. Ίσως επειδή θεωρούσε ότι όλα βαίνουν καλώς.
Δεν έθιξε στην συνάντηση με το Νομάρχη το θέμα της διαφάνειας στη διαχείριση των Νομαρχιακών Πόρων (που ευαγγελίζεται το ΠΑΣΟΚ) και ετέθη πολλές φορές από τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ χωρίς απάντηση μέχρι σήμερα.
Εκτός εάν η συνάντηση αυτή αποσκοπούσε στην ενίσχυση του επικοινωνιακού προφίλ και των δύο.
Το πέτυχαν;;;; Ο χρόνος θα δείξει.
Ευχόμαστε στην νέα Ειδική Γραμματέα να μην έχει την τύχη του Κουτούπη.
® ΠΑΣΟΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: