Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας


Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας σε συγχαρητήριο μήνυμά του με αφορμή την επιτυχία του συμπατριώτη μας Μάνου Μπόγδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας για το 2009, στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, τονίζει:

“ Η επιτυχία του Μάνου Μπόγδου αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας. Ένα παιδί με τεράστια ψυχικά αποθέματα, έκανε όλους τους Γρεβενιώτες περήφανους, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας στη μακρινή Ινδία.
Ο Μάνος, αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Με την αγάπη του για τον αθλητισμό και την πίστη του για τη νίκη, υπερκέρασε τα οποιαδήποτε προβλήματα βρέθηκαν στο δρόμο της ζωής του.
Εκφράζω τα εγκάρδια συγχαρητήρια μου στο Μάνο και την οικογένειά του.”
Παράλληλα, ο κ. Χαντάβας συνεχάρη τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγο και στέλεχος της NASA, Δρ. Αθανάσιο Οικονόμου για την απονομή του βραβείου «ΝΙΚΗ», σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του. Ο κ. Οικονόμου ζήτησε από τον κ. Βουλευτή να προγραμματίσει συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου, στην οποία επιθυμεί να παραβρίσκεται ο κ. Χαντάβας, καθώς και συνεργάτες του, καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Βουλευτής προγραμμάτισε τη συνάντηση για τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ο κ. Οικονόμου θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Βασικό θέμα συζήτησης με την κ. Διαμαντοπούλου θα είναι η κατασκευή Αστεροσκοπείου στο Δ.Δ. Ζιάκα του Ν. Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: