Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Έκθεση ιδεών


Το καλοκαίρι έφυγε, οι εκλογές τελείωσαν, ήρθε ο χειμώνας, τα χιόνια εγκαταστάθηκαν στον ορεινό όγκο , η Βασιλίτσα μοιάζει σαν μια όμορφη νυφούλα η οποία περιμένει τον φορέα του Ε.Χ.Κ.Β. να οργανώσει την τελετή έναρξης της διασκέδασης των επισκεπτών. Μάταια όμως περιμένουμε να αποθανατίσουμε το ευχάριστο γεγονός. Από τη μια οι λεγόμενοι κομματάρχες που απειλούν ότι θα καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα εάν δεν συμμετέχουν στο φορέα. Από την άλλη η προστακτική φωνή του Σωματείου των Τουριστικών Επιχειρήσεων έχοντας τηλεβόα την νεοδιοριζόμενη Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, έχουμε φθάσει στο σημείο το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας να μη λειτουργεί, η επισκεψημότητα να είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι ακυρώσεις δεν θα αργήσουν να έρχονται η μια κατόπιν της άλλης.
Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα την περάσουμε όλοι μαζί στα τζάκια των κομματαρχών και στις τουριστικές επιχειρήσεις κλαίγοντας τη μοίρα μας.
Μέχρι εδώ και μη παρέκει, κύριοι υποψήφιοι άρχοντες του χιονοδρομικού κέντρου, η υπομονή έχει και τα όρια της!!!!! Εάν είστε ικανοί – άξιοι – ειδικοί σε θέματα χιονοδρομίας γιατί τόσα χρόνια που δραστηριοποιείστε στον ορεινό όγκο δεν δημιουργήσατε εκείνα τα εχέγγυα για να έχει αναπτυχθεί τώρα το χιονοδρομικό;
Τώρα σας ήρθε η έμπνευση? Τώρα έχετε αποκτήσει ικανότητες και γνώσεις?
Ποιοι είστε κύριοι εσείς που με τις άκαιρες ενέργειές σας υποβαθμίζεται και σπιλώνεται έναν ολόκληρο νομό? Ποιοι είστε κύριοι εσείς και με ποιες περγαμηνές αυτοδιορίζεστε άρχοντες του χιονοδρομικού? Μήπως μερικοί από εσάς δεν γνωρίζεται ούτε να δέσετε τις δέστρες στα πέδιλα του σκι? Μήπως δεν γνωρίζετε τη θερμοκρασία που θα πρέπει να έχουν οι μπότες του σκι όταν τις βάζετε στα πόδια σας? Μήπως δεν γνωρίζεται εάν οι μπότες του σκι θα πρέπει να αποστειρώνονται για να τις ενοικιάσετε στους επόμενους πελάτες σας?
Αφού λοιπόν δεν γνωρίζετε τις βασικές αυτές αυτονόητες υποχρεώσεις σας, θα γνωρίζεται πως αναπτύσσεται ένα χιονοδρομικό κέντρο για να κάνετε τις εισηγήσεις σας? ντροπή……. Ντροπή σας.
Θα ήταν προτιμότερο να συνταχθείτε στις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων και κυβερνητικών υπηρεσιών για να δημιουργηθεί εκείνος ο φορές που με την εξειδικευμένη γνώση του θα δώσει τις ειδικές εκείνες εισηγήσεις και γνώσεις για να πραγματοποιηθεί το όνειρο.
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν ανοιχτά
GERAKI

Δεν υπάρχουν σχόλια: