Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95

ΕΔΡΑ : ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4 – ΤΚ 511 00

ΤΗΛ. & FAX: 2462085447

Email : eayngrev@yahoo.gr

Γρεβενά 22 Ιανουαρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ. : 201/2/6-β΄
- Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση μελών, πραγματοποιήθηκε την 21-01-2010 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γρεβενών, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, όπου κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

- Τις εργασίες τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. ΤΟΛΙΚΑΣ Μιχάλης, οι οποίοι ενημέρωσαν αναλυτικά και διεξοδικά το σώμα για τα τρέχοντα εργασιακά θέματα που μας απασχολούν, καθώς επίσης απάντησαν σε όσα ερωτήματα τους τέθηκαν από τους συναδέλφους.

- Πέρα από την σχετική ενημέρωση που υπήρξε, ιδιαίτερη μνεία έγινε από το Προεδρείο της Ένωσης για την εξαιρετική ενέργεια των συναδέλφων μας, ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ Γεώργιου και ΜΑΝΔΡΑΚΗ Κωνσταντίνου, οι οποίοι με σχετική αναφορά τους προς την Διοίκηση, ζήτησαν να αποδοθεί η υλική αμοιβή που δικαιούνταν από την σύλληψη του δράστη της ένοπλης ληστείας σε τραπεζικό κατάστημα των Γρεβενών που επέτυχαν, στις οικογένειες των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ και Μιχαήλ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από στυγνούς κακοποιούς το περασμένο έτος.

- Η συμβολική κίνηση τους αυτή ανέδειξε το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του Έλληνα Πολίτη Αστυνομικού και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρισταμένους, ενώ αποφασίσθηκε τα αξιέπαινα αυτά μέλη μας, να τιμηθούν ιδιαίτερα στην Ετήσια Χοροεσπερίδα του Σωματείου μας, που θα διεξαχθεί την 30-01-2010 στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ».

- Κλείνοντας τις εργασίες, το σώμα της Γενικής Συνέλευσης, ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό, οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και εξέδωσε σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματα του.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: