Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Γιατί το Spread Trading πρέπει να με ενδιαφέρει;

Το Spread trading έχει απήχηση σε πάρα πολλά άτομα, τα οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν θετικά την προσαρμοστικότητα και την μεγάλη αξία που το spread trading μπορεί να προσφέρει.
Επενδυτές με πείρα χρησιμοποιούν το στοίχημα spread σαν ένα επιπλέον εργαλείο για συναλλαγές, αφού τα spreads τα οποία προσφέρουμε ανταγωνίζονται τις διαθέσιμες τιμές στην πραγματική αγορά. Ως εναλλακτική, πολλοί επενδυτές χρησιμοποιούν το spread trading ως οικονομική αντασφάλιση στο ήδη υπάρχον μετοχικό portfolio. Για παράδειγμα, αν έχετε κάποιες μετοχές οι οποίες μειώνονται σε αξία, μπορείτε να «πουλήσετε» την αξία της μετοχής χρησιμοποιώντας ένα στοίχημα πώλησης με την Tradefair Spreads και πιθανότατα να έχετε κέρδος που να αντισταθμίζει - ισορροπεί την μείωση της αξίας των μετοχών σας.
Δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος επενδυτής για το στοίχημα spread, αλλά πρέπει πάντα να κάνετε την δική σας έρευνα στα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε συναλλαγή και να γνωρίζετε τους κινδύνους που μπορεί να έχουν. Πολλοί που είναι καινούργιοί στο spread trading χρησιμοποιούν τεχνική ανάλυση για να τους οδηγεί στις επενδυτικές τους αποφάσεις. Το Tradefair Spreads παρέχει live πίνακες για κάθε προϊόν στο οποίο αναφερόμαστε, ώστε να σας βοηθήσουμε με την τεχνική σας ανάλυση.
Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι εταιρείες στοιχήματος spread είναι η χρησιμοποίηση του όρου «spread betting», αφού ο όρος αυτός δίνει λάθος... εντύπωση στην αγορά.
Το Spread Betting είναι ένα γεγονός, ένα υψηλής προσαρμοστικότητας εργαλείο συναλλαγών. Με έναν Tradefair Spreads λογαριασμό μπορείτε να συναλλάσσεστε σε πολλά οικονομικά προϊόντα χρησιμοποιώντας μόνο ένα νόμισμα - προσφέρουμε τιμές σε UK, Ευρωπαϊκές και US μετοχές, World Indidces, προϊόντα και ξένο συνάλλαγμα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Cash, σε Future ή σε Rolling Daily προϊόντα - η επιλογή είναι δική σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: