Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

SKI CAMP Τεχνικής Κατάρτησης

13-14 Μαρτίου Ε.Χ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση σε ότι αφορά την εκμάθηση του σκι και έχει σκοπό πέρα από την πρακτική εκμάθηση να ενημερώσει θεωρητικά τον αρχάριο καθώς και τον προχωρημένο σκιέρ σε ότι αφορά γενικά το άθλημα.
Η διάρκεια του camp είναι δυο μέρες και περιλαμβάνει τετράωρα μαθήματα κάθε μέρα καθώς θεωρητικά μαθήματα για την ιστορία του σκι στον κόσμο και στη χώρα μας, κανόνες ασφαλείας – χιονοδρομίας, τεχνική, ενημέρωση για υλικά – επιλογή υλικών, κίνδυνοι στο βουνό και ανάλυση βίντεο.
Μεθοδικότητα: Τα μαθήματα γίνονται σε γκρουπ μαξ. 8 ατόμων. Είναι συνολικής διάρκειας 4ων ωρών με μια ώρα διάλλειμα τη κάθε ημέρα. Εδώ εφαρμόζουμε την μέθοδο που χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι στις Αυστριακές Άλπεις. Δίνεται χρόνος στον μαθητή να έχει ολοήμερη επαφή με το σκι και μέσω πολυμορφικών ασκήσεων να κατανοήσει την τεχνική του σκι.
Θεωρία: Σε αίθουσα του κεντρικού σαλέ του χιονοδρομικού γίνονται θεωρητικά μαθήματα πάνω στην ιστορία του σκι στον κόσμο και στη χώρα μας, στην επιλογή υλικών, των κανόνων χιονοδρομίας και χιονοδρομικών κέντρων, θεωρία πάνω στην τεχνική του σκι κ.α.
Video analysis: Μια πολύ καλή μέθοδος βελτίωσης τεχνικής, χρησιμοποιείται από αθλητικές ομάδες, σχολές δασκάλων σκι. Βλέποντας τα λάθη μας μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε!
Διασκέδαση: Σκι χωρίς διασκέδαση δεν γίνεται! Όμορφες βραδιές στο σαλέ η και στα γύρω χωριά του χιονοδρομικού…
Αναλυτικό πρόγραμμα
1η Μέρα (Παρασκευή): Συνάντηση στο σαλέ όπου διανυκτερεύουμε, γνωριμία με όλους τους συμμετέχοντες και τους δασκάλους, παραλαβή εξοπλισμού για όσους δεν έχουν.
2η Μέρα (Σάββατο): Στις 10:00π.μ. ξεκινάμε το μάθημα στις πίστες. Το μάθημα είναι διάρκειας 4 ωρών με 1 ώρα διάλειμμα. 10:00 – 12:00 και 13:00 – 15:00. Μετά από ξεκούραση στις 18:00 υπάρχει 2ωρο θεωρητικό μάθημα.
3η Μέρα (Κυριακή): Στις 10:00π.μ. ξεκινάμε το μάθημα στις πίστες. Το μάθημα είναι διάρκειας 4 ωρών με 1 ώρα διάλειμμα. 10:00 – 12:00 και 13:00 – 15:00. Μετά το μάθημα παράδοση εξοπλισμού και ανάλυση βίντεο.
- Η τιμή κατά άτομο περιλαμβάνει, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δάσκαλο σκι, εξοπλισμό (για όσους δεν έχουν), κάρτες λιφτ και υλικό που θα μοιραστεί για τα θεωρητικά μαθήματα.
- Το camp ξεκινάει με τη συμπλήρωση μίνιμουμ 5 ατόμων. Σε περίπτωση ακύρωσης λόγω μη ικανοποιητικής συμμετοχής θα υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση (5 ημερες πριν) και οι προκαταβολές επιστρέφονται.
- Για περισσότερες πληροφορίες η κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6978 845 232 και 6977 646600

Και στο info@compassadventures.gr
Μάκης Λογιωτατίδης – Απόστολος Μαυρίδης
Δάσκαλοι Σκι πιστοποιημένοι από την Αυστριακή Ομοσπονδία Δασκάλων σκι του Salzburg. (SΒSSV)

Υπεύθυνοι για τα Ski Camps 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: