Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οι νέο-τεμπέληδες της βασιλίτσας

Καιρός είναι να πούμε ακόμη μια φορά μερικές αλήθειες...


Είναι απίστευτο το γεγονός ότι υπάρχει σήμερα ΚΡΑΤΟΣ στο διεθνές στερέωμα, στο οποίο λόγω... του εργασιακού συστήματος που ακολουθεί η πλειοψηφία των πολιτών έχει μοναδικό στόχο να μπει στον δημόσιο τομέα.


Έτσι και οι 8 του χιονοδρομικού κίνησαν θεούς και δαίμονες για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι για να κάθονται και να μην τους ενδιαφέρει εάν λειτουργήσει το χιονοδρομικό η δεν λειτουργήσει.


Είπαν ότι έκαναν συντήρηση, αλλά οι πίστες είναι γεμάτες πέτρες και κορμούς δένδρων, τα μηχανήματα παρουσίασαν βλάβες με το που πήγαν να βάλουν μπροστά.
Οι νεοτεμπεληδες του δημοσίου δεν έκαναν καμία προσπάθεια για να λειτουργήσει το συρόμμενο και ο διπλός, αλλά καθόντουσαν και έπιναν καφέ μέχρι να τελειώσει το 8ωρο τους.
Περιμένουν να ρίξει ένα μέτρο χιόνι για να αρχίσουν να δουλέψουν.


Οι επισκέπτες να διαμαρτύρονται,να ακυρώνουν την παραμονή τους στα ξενοδοχεία της περιοχής και να φεύγουν πριν την προγραμματισμένη ημέρα αναχώρησης για άλλους χειμερινούς προορισμούς γιατί οι νεοτεμπεληδες θέλουν να εκβιάζουν ακόμη μια φορά λέγοντας ότι τα χρήματα τώρα δεν είναι πολλά που θα παίρνουν δηλαδή δεν θα πληρώνονται με μαύρα.


Τα μεγάλα κοροΐδα στην Ελλάδα (ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ Υπάλληλοι), αντί να ξυπνήσουν και να βγουν στους δρόμους να ανοίξουν κανά κεφάλι, δέχονται να είναι οι βλάκες της παρέας που πληρώνουν τον λογαριασμό.
Πιο ηλίθιος, άχρηστος λαός δεν πρέπει να υπάρχει πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ έχει γίνει πλέον αυτό το σύστημα, Δημόσιο ή θάνατος.
Στην χώρα μας έχουν φιλοδοξία να γίνουν Δημόσιοι υπάλληλοι και να αράξουν ΜΟΝΙΜΑ να τους πληρώνουν οι άλλοι ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Αποτελεί απίστευτα ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ γεγονός στην Ελλάδα να πληρώνονται οι Δ.Υ. και να ρεύουν οι υπόλοιποι! Μία εργασία - αραλίκι καθαρά γραφειοκρατικού χαρακτήρα (η οποία δεν παράγει αλλά απορροφά πλούτο) μηδενικού ρίσκου και μειωμένης προσπάθειας (ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ καλύτερα, ας είμαστε ρεαλιστές), προσδοκούν εργασία σε δημόσιους τομείς και όχι σε ιδιωτικούς (παραγωγούς πλούτου). Το πανάχρηστο δημοσιοϋπαλληλικό μας κράτος σε κάθε επίπεδο έχει πλήρως εχθρική νοοτροπία σε κάθε παραγωγική επένδυση.


Τρομερή διαφθορά στο δημόσιο που αποτρέπει παντελώς τους ξένους επενδυτές να έρθουν και να επενδύσουν, και μετά καθόμαστε (και τολμάμε) να μιλάμε για ανεργία και κοινωνικές ανισότητες!


Εδώ πέρα 10 εκατομμύρια ηλίθιοι έχουν μπει στο τρυπάκι και φαγώνονται αναμεταξύ τους για το ποιος θα μπεί στο δημόσιο να παρασιτεί εις βάρος των υπολοίπων. Αν δεν μπουν, είναι τόσο υπνωτισμένοι που θα κάτσουν να πεθάνουν θεωρώντας ότι είναι άχρηστοι οι ίδιοι!


Ε λοιπόν στην τελική, ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας τριτοκοσμικοί καραγκιόζηδες ή δεν είμαστε? ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είμαστε! Γιατί αν είχαμε έστω και ίχνος λογικής, θα καταλαβαίνατε ότι ο δημόσιος τεμπέλης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αμείβεται καλύτερα από έναν αντίστοιχο Ιδιωτικό Υπάλληλο, ούτε να έχει μονιμότητες, εφάπαξ και άλλα Ελληνικά παλαβά!


Αυτό είναι το ΔΙΚΑΙΟ, και η αξιοκρατία κύριοι!


Υπερήφανε Έλληνα καραγκιόζη!


GERAKI



Δεν υπάρχουν σχόλια: