Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95
ΕΔΡΑ : ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4 – ΤΚ 511 00
ΤΗΛ. & FAX: 2462085447
Email : eayngrev@yahoo.gr

Γρεβενά 12 Δεκεμβρίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Συνάδελφοι,
Λίγες ημέρες πριν τη συζήτηση και την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού, είναι πασιφανές ότι η επίθεση από πλευράς της Κυβέρνησης σε βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων μας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και δύναμη.
Οι δραστικές μειώσεις των δαπανών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το έτος 2011, είναι αυτονόητο ότι θα οδηγήσουν σε παραπέρα μείωση των ήδη ευτελισμένων μισθών μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες μας αλλά και την ίδια την κοινωνία.
Η τρομοκρατία της «συνυπευθυνότητας στην κρίση» όλων των εργαζομένων, που μεθοδικά και συστηματικά προσπαθεί να επιβάλει η Τρόικα και οι ταγοί της, προκειμένου να διασώσουν αυτούς που πραγματικά την δημιούργησαν, δεν πρέπει να μας καθηλώσει και να μας φοβίσει, όπως αποδεδειγμένα δεν μας φοβίζει κανενός είδους τρομοκρατία.
Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να συμμετάσχετε για μια ακόμη φορά δυναμικά και μαζικά στην ένστολη διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., την Τρίτη 14-12-2010 και ώρα 16:30 στην Αθήνα (Παλαιά Βουλή), προκειμένου να δώσουμε την απάντηση που πρέπει, σε αυτούς που σχεδιάζουν για εμάς, χωρίς εμάς!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: