Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΔ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΤΡΟΧΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





Νικήτρια την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών έναντι της αντίστοιχης της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με σκορ 4-2, ανέδειξε το ντέρμπυ του 4ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ελληνικής Αστυνομίας, θέτοντας τη επικεφαλής της βαθμολογίας και ένα βήμα πριν την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο αγώνας διεξήχθη την Τρίτη 23-11-2010 υπό έντονη βροχόπτωση και αρκετό κρύο, στην άρτια από κάθε πλευρά ποδοσφαιρική εγκατάσταση της Καληράχης, όπου οι υπεύθυνοι της τοπικής ομάδας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, δημιουργώντας ένα γήπεδο κόσμημα για την περιοχή.

Η ομάδα των Γρεβενών αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, προηγήθηκε της περυσινής πανελλήνιας πρωταθλήτριας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κακούσιου. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι παίζοντας σοβαρότερα και καλύτερα, ανέτρεψαν το σκορ με γκολ των Παπαδημητρίου και Παπαδόπουλου. Όμως παρά τον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο πρώτος σκόρερ των Γρεβενών Δούμας Ευριπίδης ξαναέβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ πετυχαίνοντας δύο τέρματα και στην συνέχεια ο Παναγιώτης Λάλος έγραψε το τελικό 4-2 με πανέμορφο ευθύβολο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του σκορ έπαιξαν και οι σωτήριες επεμβάσεις του Κώστα Λάχανου, ο οποίος απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες κάτω από τα γκολπόστ.

Άψογη η διαιτησία του Κώστα Τσέτσιλα, με επίσης άριστους βοηθούς τον Τάσο Γκόλια και τον αρχιδιαιτητή Αργύρη Νατσιόπουλο, ενώ σημαντική βοήθεια και οδηγίες για αποφυγή τραυματισμών έδωσε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων,η γιατρός του αγώνα Νάνσυ Ράπτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ : Λάχανος, Οικονόμου, Τσιοπλής, Χαντάβας, Κύρκος, Ντάνας, Ταμπακάκος, Δούμας, Χριστοδούλου, Λάλος, Κακούσιος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Γράβαλος, Λάπας, Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Καραγιάννης, Τσιάτσιος.

Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Ζευγολατάκος, Ζήκος, Δούνας, Παπακώστας, Γαλάνης, Τάκης, Παπαδημητρίου, Κυριαζής, Αλέξης, Παπαδόπουλος, Γιαννουλίδης. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ζουμπουλής, Τσουκαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: