Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Γράφει ο Λάκης Τζήκας απο τον Άγιο Γεώργιο Ηρακλεωτών

Κατατροπώθηκε η ΕΛΙΤ της πόλης των Γρεβενών.
Στις 7 Νοέμβρη ο Γρεβενιώτικος λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία.
Καταδίκασε την ΕΛΙΤ της πόλης των Γρεβενών γιατί ήθελαν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Αποφάσισαν τη διάλυση των Καποδιστριακών Δήμων χωρίς να ρωτήσουν την περιφέρεια.
Αυτοί οι κύριοι με μια τεράστια αλαζονεία που τους διακρίνει ζητούσανε ένα δήμο στο Νομό Γρεβενών αλλά σαν πολυεύσπλαχνοι που είναι κάνανε χάρη την Δεσκάτη, για τους άλλους κανένα οίκτο.
Μας έλεγαν και το διαλαλούσαν προς πάσα κατεύθυνση πως ένας δήμος θα φέρει ανάπτυξη στα Γρεβενά, θα δώσει δουλειά στους άνεργους θα φέρουν τη Δημοτική αρχή στο τελευταίο χωριό. Μα κύριοι μου βασικά δεν γνωρίζεται για την τοπική αυτοδιοίκηση; Οι δημότες θέλουν να έχουν τον δημοτικό άρχοντα δίπλα του , να αφουγκράζεται και να επιλύει τα καθημερινά προβλήματα , ζητούν την αμεσότητα και όχι να τρέχει ο πολίτης στον Δήμαρχο. Σήμερα στον υδροκέφαλο δήμο μπορεί να γίνει αυτό; Ααα συγνώμη όλα τα παραπάνω θα τα αναλάβουν τα κομπιούτερς.
Εσείς λέτε ότι είστε ενάντια στο Αθηνοκεντρικό κράτος, τώρα γιατί δημιουργήσατε το Γρεβενοκεντρικό Δήμο;
Μήπως θέλετε να συνεχιστεί το έκτρωμα της πόλης και προς τα χωριά; ή να ΄ρθούμε να ξοφλήσουμε τα χρέη τα δικά σας;
Εσείς πιστεύετε ότι ο νομός Γρεβενών είναι η πόλη των Γρεβενών και όλοι οι άλλοι δορυφόροι και να γυρίζουν γύρω από εσάς , γιατί εσείς είστε οι δυνατοί. Όχι κύριοι από το τελευταίο χωριό έως το μεγαλύτερο ενωμένοι έχουν περισσότερη δύναμη, και στις 7 Νοέμβρη το κάθε ρυάκι έγινε ποταμός και σας πήρε σβάρνα και σας έστειλε όχι στην στεριά αλλά κατευθείαν στη θάλασσα.
Άρα λοιπόν δεν κέρδισε ο Κουπτσίδης «Απλά είπε τέσσερεις δήμους που ζητούσε ο κόσμος των Γρεβενών».
Δεν έχασε ο Ζήσης «ευτυχώς βρέθηκε και αυτός και κέρδισε την παρτίδα».
Αλλά έχασε, κατατροπώθηκε, διαλύθηκε η ΕΛΙΤ της πόλης των Γρεβενών και αν ακόμη αμφιβάλετε και αν μπορείτε αναλύστε τα αποτελέσματα της Περιφέρειας.


Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου , Δήμου Ηρακλεωτών ,Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: