Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2010 διεξήχθη η 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου στο πανέμορφο γήπεδο της Παλιουριάς Γρεβενών η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών επικράτησε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας με το ευρύ 7-2.


Για τα Γρεβενά σκόραραν οι Καραγιάννης Χρ., Ιωαννίδης Αβρ. (2), Δούμας Ευρ. (2), Οικονόμου Αχ. και Ταμπακάκος (πεν.), ενώ για την Πιερία τα γκολ πέτυχε ο Γκίμπης.


Στο άλλο ματς του ομίλου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης έναντι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής με σκορ 2-1 και η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:


Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 6


Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : 6


Α.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ : 0


Α.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ : 0


Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τα μέλη του Δ.Σ. της Δόξας Παλιουριάς και ιδιαίτερα στον συνάδελφο ΚΟΝΤΟ Γεώργιο, για την αναντίρρητη παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας τους σε μία ημέρα με κάκιστες καιρικές συνθήκες που καθιστούσε σχεδόν αδύνατη την διεξαγωγή του αγώνα σε άλλο γήπεδο του Νομού.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Λάχανος, Παπαγεωργίου, Κυρατζής, Χαντάβας, Ντάνας, Καραγιάννης, Ταμπακάκος, Ιωαννίδης, Δούμας, Τσιοπλής, Λάλος, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Χριστοδούλου, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Κόντος, Γράβαλος, Τσιάτσιος, Οικονόμου.


Α.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Ντασιόπουλος, Καρτσαμπάς, Κουρέτσης, Ηλβανίδης, Φτεργιώτης, Παλλόπουλος, Τριανταφύλλου, Σαρποτάς, Γκιμπής, Προδρομίδης ,ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Καρκαλής, Γκόλιας, Βλάχος, Σακόγλου, Παπανικολάου


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΝΤΟΒΑΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: