Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Κατάθεση της κομματικής ταυτότητας.

Hρθε ο καιρός στην Γρεβενιώτικη κοινωνία να ξεκινήσει μια διεργασία υπερβατική που θα στοχεύει όχι αποκλειστικά και μόνο στην απάλειψη του αρνητικού αλλά στον εντοπισμό και τη βελτίωση του θετικού.
Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών Γρεβενιωτών ενδιαφέρετε ο υποψήφιος Δήμαρχος, που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο να είναι ικανός, αποτελεσματικός, γνώστης των τοπικών προβλημάτων και να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα: ικανότητα και αστείρευτη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
Πρέπει να κατανοήσουμε άπαντες, ότι η κατάσταση στο δύσμοιρο Δήμο μας έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.


Γι’ αυτό ας αφήσουν όλοι εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι, κατά μέρους τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους εγωισμούς, και να συνεργαστούν για το καλό του τόπου μας.
Να καταθέσουν την κομματική ταυτότητα και να ενωθούν, διότι ο αλαζόνας , ο άνθρωπος που φτιάχνει στρατό – με το αζημίωτο βέβαια – χρησιμοποιώντας τους πολίτες σαν εργαλείο για την προσωπική του φιλοδοξία, για το προσωπικό του συμφέρον, σύμφωνα με τις τελευταίες μου πληροφορίες θα είναι σίγουρα υποψήφιος Δήμαρχος στον νέο δήμο των Γρεβενών, ο οποίος εμφανίζεται ως υπερκομματικός προκειμένου να υφαρπάξει ψήφους από τους ανυποψίαστους Γρεβενιώτες.
Γνώμη μου είναι ότι στην Αυτοδιοίκηση είναι προτιμότερη η ευρύτερη και υπερκομματική συνεργασία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης παρά η στείρα εμπλοκή και αντιπαράθεση των πολιτικών κομμάτων.
Πρόταση μου λοιπόν είναι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να απεμπλακούν από τα κομματικά γρανάζια και τους μηχανισμούς, ώστε ανεπηρέαστοι να υπηρετήσουν την τοπική υπόθεση, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες περεταίρω ανέλιξης.
Geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: