Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΕΝΟΧΟΙ

Αφορμή να ασχοληθούμε είναι το γεγονός ότι στον προκριματικό όμιλο των αυτοπροταθέντων για κομματικό (χρίσμα), όσον αφορά το Δήμο Γρεβενών, προστέθηκε και ο αιώνιος χαλίφης , χωρίς να μάθει κανένας πώς αυτό προέκυψε.
Από τη στιγμή που ανέχονται αυτό το «τουρλουμπούκι» -και αυτοί της Ν.Ε και όσοι φιλοδόξησαν, ή φιλοδοξούν, να γίνουν δήμαρχοι με «πατερίτσα» την πράσινη σημαία -είναι το ίδιο ένοχοι. Ένοχοι για το χιλιοτρυπημένο παντελόνι που πάνε να φορέσουν στον «Καλλικράτη» οι «αλλαξο...φώληδες». Ένοχοι για την ομηρία χιλιάδων ανυποψίαστων που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά σε καθ’ έξιν διαδρομιστές και παντός καιρού υποψήφιους.
Οι ύαινες, τρελαμένες από τη μυρουδιά του χρήματος, αχαλίνωτα από την απαξίωση των θεσμών, την κοινωνία της κλειδαρότρυπας, αλληλοσπαράσσονται σε ένα reality show που ούτε και η πλέον διεστραμμένη φαντασία θα μπορούσε να συλλάβει.
Ντροπή, αηδία. Ήταν μοιραίο να συμβεί. Όταν αφήνεις τις χωματερές να ανθούν, θα πεθάνεις από τα δηλητήρια που παράγονται από τη σήψη των σκουπιδιών.

Θέλω , να τονίσω πως δεν μπορεί να συνεχίσουμε με παρωχημένα μυαλά και ιδεοληψίες του παρελθόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απόκτηση προσώπων εκείνων που θα εργαστούν με διάθεση για προσφορά.
Οι δημότες επιζητούν διαφορετικά πράγματα από εκείνα που αντιπροσωπεύουν οι σημερινοί του εκπρόσωποι.
Ειδικότερα, πιστεύω πως, καθιστά αλαζονική τη συμπεριφορά αυτή των <αλλαξο..φώληδων>.
geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: