Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

1.- Από αστυνομικούς του Τ.Α. Γρεβενών, την 15-01-2011 και ώρα 22:45΄, στα Γρεβενά, συνελήφθη μία [1], ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 21 ετών, για κλοπή σε κατάστημα πώλησης μπαταριών αυτ/των.
2.- Συγκεκριμένα, ανωτέρω συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, έξωθεν του προαναφερόμενου καταστήματος με επτά (7) μπαταρίες αυτ/του στην κατοχή της, τις οποίες είχε αφαιρέσει νωρίτερα από κοινού με ημεδαπό άνδρα ηλικίας 22 ετών σπάζοντας την γυάλινη βιτρίνα του καταστήματος, ο οποίος όμως είχε αποχωρήσει νωρίτερα διαφεύγοντας τη σύλληψη και αναζητείται. Κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι την 19:00 ώρα της 15-01-2011 είχαν προσπαθήσει ξανά από κοινού με έτερο ημεδαπό άνδρα ηλικίας 34 ετών να αφαιρέσουν τις μπαταρίες από τον εξωτερικό χώρο του εν λόγω καταστήματος χωρίς αποτέλεσμα καθότι έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.
3.- Η δράστιδα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία του Τ.Α. Γρεβενών θα οδηγηθεί στον Κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Γρεβενών_

Δεν υπάρχουν σχόλια: