Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ & ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Γρεβενών σε γενόμενο έλεγχο, την 05-09-2010, ενταύθα και ώρα 21:45΄, συνέλαβαν δύο [2] ημεδαπούς και ένα [1] αλλοδαπό, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών και συγκεκριμένα τους δύο [2] ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τον αλλοδαπό για πώληση ναρκωτικών ουσιών.
2. Ειδικότερα οι δύο [2] ημεδαποί κατείχαν συνολικά μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου [1,5 γραμ.] και μία [1] χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μεικτού βάρους εννέα γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου [9,7 γραμ.]. Οι ανωτέρω συλληφθέντες ημεδαποί, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, προμηθεύτηκαν τις προαναφερθείσες ναρκωτικές ουσίες από τον συλληφθέντα αλλοδαπό, έναντι του χρηματικού ποσού δέκα [10] €.
3. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην Κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Γρεβενών._

Δεν υπάρχουν σχόλια: