Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Όλοι μαζί για τα Γρεβενα

Οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είναι πάρα πολλές. Εξίσου πολλοί όμως είναι και οι κίνδυνοι, οι προσδοκίες αυτές να μην ευοδωθούν. Από την άποψη αυτή, αφορά άμεσα την επιλογή του προσώπου που θα επιλέξουμε εμείς οι Γρεβενιώτες για να αναλάβει την ευθύνη της αξιοποίησης των φυσικών πόρων του δήμου μας


Η συντριπτική πλειοψηφία των Γρεβενιωτών ενδιαφέρετε ο υποψήφιος Δήμαρχος, που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο να είναι ικανός, αποτελεσματικός, γνώστης των τοπικών προβλημάτων, να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα: ικανότητα και αστείρευτη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.

Πρέπει να κατανοήσουμε άπαντες, ότι η κατάσταση στο δύσμοιρο Δήμο μας έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.


Ναι στο παρελθόν έχουν γίνει λάθη, ατασθαλίες,
όμως είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος, όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για το καλό όλων.


Έφθασε η ώρα για μια καινούργια, μεγαλύτερη προσπάθεια όλων των υγιών κοινωνικών δυνάμεων »,


«Καλούνται όλες οι κοινωνικές δυνάμεις να αξιολογήσουν την προσπάθεια και να τοποθετηθούν θετικά. Με μεγαλύτερη πείρα, αλλά και περισσότερη θέληση, πρέπει να δώσουμε τη μάχη εμείς οι πολλοί, που πιστεύουμε στη δύναμη και στο μέλλον των Γρεβενων για να κατακτήσουμε την νίκη.» Όχι για μας, αλλά για τον Δήμο και τους Δημότες μας».


Τώρα δίνεται η ευκαιρία στην Γρεβενιώτικη κοινωνία να ξεκινήσει μια διεργασία υπερβατική που θα στοχεύει όχι αποκλειστικά και μόνο στην απάλειψη του αρνητικού αλλά στον εντοπισμό και τη βελτίωση του θετικού.


Πιστεύω ότι μετά από την απόφαση της κεντρικής εξουσίας, μοναδικός για τον δημαρχιακό θωκο στον νέο δήμο των Γρεβενων είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, έχει τις γνώσεις, την δυνατότητα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να επιτύχει μαζί με πολλούς άλλους συνοδοιπόρους τον μεγάλο στόχο.


Όλοι λοιπόν οι συμπολίτες μας , να συστρατευθoύν σε μια νέα προσπάθεια που θα αποβλέπει στην δυναμική και στην προοπτική του Δήμου μας.


Γνώμη μου είναι ότι στην Αυτοδιοίκηση είναι προτιμότερη η ευρύτερη και υπερκομματική συνεργασία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης παρά η στείρα εμπλοκή και αντιπαράθεση των πολιτικών κομμάτων.

Θα δημιουργηθεί ανάπτυξη στον δήμο Γρεβενων, γιατί τον έχει ζήσει, χειμώνα καλοκαίρι, και έχει βιώσει τις αγωνίες και τις ανάγκες του.


Γιατί θα έχουμε την απαίτηση να ξεχωρίσει την τουριστική ιδιαιτερότητα, την ισόρροπη προβολή και τις ανάγκες υποδομών, την επόμενη μέρα.


Όλοι αναγνωρίζουμε την ανάγκη συνεργασίας και σύμπνοιας για την εκπόνηση ενός αυτοδιοικητικού δήμου που θα διασφαλίζει την ομόνοια, την ευημερία και την πρόοδο και στο τελευταίο χωριό των Γρεβενων


Ας όψεται η κομματοκρατία, η διαχρονική μας μιζέρια και η σημερινή θλιβερή κατάντια μας.


Υ.Γ το geraki δεν φλερτάρει καμία υποψηφιότητα. Είναι επιτακτική υποχρέωση όλων μας να ενδιαφερθούμε για το καλό των Γρεβενών


geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: