Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Το «geraki»

 Μορφή πανδημίας αρχίζουν και παίρνουν τα αντάρτικα για τον νέο δήμο Γρεβενων, μετά τον... χορό που άνοιξε ο νομάρχης Δημοσθένης Κουπσιδης. Επώνυμα στελέχη της αυτοδιοίκησης Γρεβενων με πρωτεργάτη: <τον βαφτισιμιό του κυρίου Ταταρίδη> εμφανίζονται αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ανεξάρτητο συνδυασμό.
Επειδή ΄ αρχή άνδρα δείκνυσι ΄ όσοι μνηστήρες θέλουν την καρδιά και το πορτοφόλι της Πηνελόπης (δημ. καρέκλας) θα πρέπει να προσέχουν από εδώ και στο εξής γιατί άρχισαν να ξυπνούν οι ΄ ωραίοι κοιμώμενοι ΄της πόλης.
Το «geraki» είναι σαν το αλάτι! Δίνει νοστιμιά και γεύση στην πεζή καθημερινότητα της πόλης μας. Πετά ψηλά, ψάχνει, και ανακαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο των γεγονότων και αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και ένοχες σκέψεις των διοικούντων αυτής της πόλης. Εάν ζείτε στα Γρεβενα, θ’ απολαύσετε αναμφισβήτητα τις αποκαλύψεις του «geraki». Εάν, όμως, ανήκετε σ’ αυτούς που ασχολούνται ενεργά με τα κοινά, τότε δεν πρέπει να κοιμάστε ήσυχοι. Ποτέ δεν ξέρετε τι αποκαλύψεις θα γίνουν και για ποιους… γιατί όλοι κατά βάθος έχετε κάτι να κρύψετε!!!!!
Geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: