Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Μοναδικός και Ανεξάρτητος.

Κι όμως διακινείται και αυτό το σενάριο στα Γρεβενα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, εδώ και μήνες προβάλλεται ανεπισήμως και χωρίς ποτέ ο ίδιος να προβεί σε επίσημη δήλωση το ενδιαφέρον του κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για τον νέο δήμο Γρεβενων.
«Πιστεύω ότι είναι η ώρα για μια καινούργια, μεγαλύτερη προσπάθεια όλων των υγιών κοινωνικών δυνάμεων »,
«Καλούνται όλες οι κοινωνικές δυνάμεις να αξιολογήσουν την προσπάθεια και να τοποθετηθούν θετικά. Με μεγαλύτερη πείρα, αλλά και περισσότερη θέληση, πρέπει να δώσουμε τη μάχη εμείς οι πολλοί ,που πιστεύουμε στη δύναμη και στο μέλλον των Γρεβενων για να κατακτήσουμε την νίκη.» Όχι για μας, αλλά για τον Δήμο και τους Δημότες μας».
Πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να επιτύχει μαζί με πολλούς άλλους συνοδοιπόρους τον μεγάλο στόχο.
Όλοι λοιπόν οι συμπολίτες μας , να συστρατευθoύν σε μια νέα προσπάθεια που θα αποβλέπει στην δυναμική και στην προοπτική του Δήμου μας.
Ίσως ήρθε ο καιρός στην Γρεβενιωτικη κοινωνία να ξεκινήσει μια διεργασία υπερβατική που θα στοχεύει όχι αποκλειστικά και μόνο στην απάλειψη του αρνητικού αλλά στον εντοπισμό και τη βελτίωση του θετικού.
Η αναζήτηση της θετικής ψυχολογίας εστιάζεται στην επιστημονική μελέτη όλων εκείνων των στοιχείων που μπορούν να προσδιορίσουν επακριβώς τους παράγοντες και τις διαδικασίες που απολήγουν στην βελτίωση όχι μόνο του βιοτικού επιπέδου ενός λαού αλλά και του κοινωνικού συστήματος, των δομών και των θεσμών του.
Geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: