Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΔ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΔ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α.Δ. ΔΡΑΜΑΣ – Α.Δ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-5

Την Τρίτη 23-2-2010, διεξήχθη η 2η φάση των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στους 8 του Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αγωνίσθηκαν στο γήπεδο Μαυρολεύκης Δράμας, οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων ΔΡΑΜΑΣ και ΓΡΕΒΕΝΩΝ.


Η ομάδα των Γρεβενών συνεχίζοντας τις πολύ καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, πέτυχε μία ακόμη μεγάλη νίκη που σχεδόν βέβαια θα την οδηγήσει στην πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας.


Παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες των Γρεβενών έδειξαν από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις τους ξεκινώντας επιθετικά το παιχνίδι και ανοίγοντας το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ανδρέα Κύρκο στο 17΄. Η Δράμα κατάφερε προσωρινά να αντιδράσει ισοφαρίζοντας στο 32΄, όμως με ένα επιθετικό κρεσέντο από γκολ των ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Χρήστου στο 46΄, ΓΚΕΤΣΙΟΥ Δημήτρη στο 60΄, ΛΑΛΛΟΥ Παναγιώτη στο 70΄ και του πρώτου σκόρερ της ομάδας ΔΟΥΜΑ Ευριπίδη στο 72΄, δεν έμεινε σχεδόν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα, που απλά ακολουθούσε στο σκορ μειώνοντας στο 65΄ με πέναλτι και στο 76΄ με ένα ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.


Συνθέσεις:


Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Καστανίδης, Χριστοδούλου, Χαντάβας, Λαμπρόπουλος, Κύρκος, Κακούσιος, Λάλλος, Ιωαννίδης, Δούμας, Καραγιάννης, Γκέτσιος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Λάππας, Κυρατζής, Λάχανος, Κόντος, Μανδράκης, Γράβαλος, Ταμπακάκος. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: Ισαακίδης Γιώργος.


Α.Δ. ΔΡΑΜΑΣ: Κορυφίδης, Πατέλης, Φουντουκίδης, Τσαλουκίδης, Χατζηκυριάκου, Τοζακίδης, Ουζούνης, Κωνσταντινίδης, Κούνιος, Παπαϊγνατίου, Πουλιαρίδης. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τομπαϊδης, Μηλιάς, Δανόγλου, Μωυσίδης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: