Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΑΥΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30-1-2010, η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών, στο κέντρο διασκέδασης "ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ" το οποίο γέμισε από κόσμο που γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνες ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) κ. ΤΟΛΙΚΑΣ Μιχάλης, η Ειδική Γραμματέας Μακεδονίας - Θράκης του Υπουργείου Οικονομίας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μαίρη, η Αντινομάρχης Γρεβενών κ. ΝΤΑΓΚΑ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΝΟΥΤΣΟΣ, ο Δήμαρχος Γόργιανης κ. ΤΣΙΑΡΑΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΧΟΝΔΡΟΣ, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών κ. ΝΤΑΛΕΤΣΙΟΣ, ο Υποδιοικητής του 586 Τάγματος Πεζικού Γρεβενών κ. ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών κ. ΠΑΝΑΓΟΣ, ο Διοικητής του Γ.Ν. Νοσοκομείου Γρεβενών κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς κ. ΔΡΟΜΠΟΥΡΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Γρεβενών κ. ΚΑΨΗΣ και οι Νομικοί Σύμβουλοι της ΕΑΥΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ.κ. ΜΗΛΙΟΣ και ΤΣΙΟΥΜΕΛΑΣ.

Επίσης εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΥΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα μέλη της, ΜΑΝΔΡΑΚΗ Κωνσταντίνο και ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ Γεώργιο για εξαίρετη πράξη τους, καθώς και σε Αστυνομικούς οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν το 2009 για την πολυετή προσφορά τους στην Ελληνική Αστυνομία και το Συνδικαλιστικό Κίνημα.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους παρευρεθέντες στην εκδήλωση και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση αυτής και ιδιαίτερα την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ και την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ για την ευγενική χορηγία των μεγάλων δώρων που κληρώθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: