Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μεγάλος δημοκόπος.

Μετά από 4 μήνες μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε τι θέλει να μας πει:
Στέλνει άρθρα , όπου τάχα αφήνει άλαλους τους δήθεν δημοσιογράφους, ας έρθει λοιπόν να του πάρουμε ζωντανά εμείς συνέντευξη για να δούμε αν θα μπορέσει να μας αφήσει άφωνους με τα διάτρητα επιχειρήματά του.
«Πολλοί ενώ πράττουν τα αίσχιστα επιμελούνται όμως να εκφράζονται με άριστους λόγους». Είναι αυτό που ο Αριστοτέλης χαρακτηρίζει ως «ασέλγεια των δημαγωγών».
Γράφει για τον Ε65, για τις εφημερίες στο νοσοκομείο Γρεβενων, αυτά άκουσε αυτά γράφει και εκτίθεται ασύστολα. Δεν τεκμηριώνει την πραγματικότητα από τις ασυναρτησίες των παπαγάλων   ομοϊδεατών του και κάθετε να γράψει  για την δήθεν σιωπή του βουλευτή μας. Αλλά δεν γνωρίζει ότι: αυτοί που σιωπούν είναι οι μόνοι που ο λόγος τους μετράει.
Δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει πρόταση στην βουλή δια του κυρίου Ρεππα; εάν όχι  ας  διαβάσει: Η Κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες και τα λάθη που υπάρχουν στις συμβάσεις, όπως και τα λάθη της ΝΔ εργάζεται και δίνει λύσεις στα προβλήματα. Το πρόβλημα των απαλλοτριώσεων έχει ουσιαστικά λυθεί όπως και άλλα ανάλογα θέματα. Το δημόσιο καταβάλει την χρηματοδοτική του συμβολή κανονικά και η επιστροφή του ΦΠΑ είναι πλέον εντός των προθεσμιών.
 Καλούμε επίσης τη ΝΔ, σήμερα από τη θέση της αντιπολίτευσης να μην φορτώνει στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα προβλήματα των δικών της επιλογών ως Κυβέρνηση το 2007 και των πρωτοφανών αδυναμιών που έδειξε μέχρι τις εκλογές. Την καλούμε να υποστηρίζει την προσπάθεια μας, που είναι προσπάθεια της χώρας μας, να υπερασπιστεί την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων, το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον του φορολογούμενου έλληνα πολίτη.
 Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει δημόσια την πρόταση της για την λύση των προβλημάτων στην βουλή δια του κ. Ρέππα. Την πρόταση αυτή την έχουμε καταθέσει και στους παραχωρησιούχους και ελπίζουμε να δείξουν όλοι αίσθημα ευθύνης, για να υπάρξουν σύντομα λύσεις». Ακόμη ο βουλευτής μας θα εισηγηθεί στην βουλή να αλλάξει η χάραξη από την Καλαμπάκα για να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες της Δεσκατης.
Να λοιπόν που αυτός που σιωπά ο λόγος του μετράει περισσότερο.
Μας μιλά για πολιτική σοφία, μα δεν γνωρίζει ότι:  Αυτός ο άνθρωπος που είναι εγωιστής , υπερηφανεύεται ότι έμαθε πολλά, ο σοφός όμως λυπάται που δεν έμαθε περισσότερα"
Καλά δεν γνωρίζει  ότι η ζώνη που έχει ενταχθεί το νοσοκομείο Γρεβενων είναι σε πλεονεκτική θέση και απαιτείτε να έχει περισσότερους γιατρούς; Δεν γνωρίζει ότι το νοσοκομείο Γρεβενών  θα ενταχθεί στην άγονη ζώνη όπου θα έχει ακόμη περισσότερες εφημερίες;
Δημαγωγεί ο πρώην δήμαρχος, (αυτός ο λαλίστατος εν εξελίξει μεγάλος πολιτικός των Γρεβενων).Ο δημαγωγός, αυτός που αποχτά εμπιστοσύνη με μέσα απατηλά, αυτός ο πρώην,  για μικροπολιτικούς σκοπούς θέλει να παρασύρει τους Γρεβενιωτες κολακεύοντας τα ταπεινά ένστικτα του. Αυτός είναι ένας μεγάλος δημοκόπος.
 geraki 

Δεν υπάρχουν σχόλια: