Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ.

Σκάνδαλο σημαίνει «υπόθεση, συμβάν, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με την τρέχουσα ηθική και προκαλεί την αποδοκιμασία αλλά και το έντονο ενδιαφέρον και την περιέργεια της κοινής γνώμης».

Σκάνδαλο είναι «πράξη ή γεγονός που θεωρείται ηθικά ή νομικά εσφαλμένο και προκαλεί μια γενική δημόσια κατακραυγή».

Η διαφθορά θέτει ένα σοβαρό πλήγμα ανάπτυξης. Παραδείγματος χάριν, καθυστέρησε σκόπιμα πέντε (5) μήνες την συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση έκτασης ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ στην Kιβωτό με σκοπό την ίδρυση πολυθεματικής τουριστικής μονάδας .
1ον) Δεν απέστειλαν πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους να παραβρίσκονται στην συνεδρίαση παρά το αίτημα τους στις 6ης Οκτωβρίου 2010. (άκυρη και καταχρηστική όλη η συνεδρίαση) τιμωρείτε για παράβαση καθήκοντος με ενδεχόμενο δόλο.
2ον) Στις 6 Οκτωβρίου συνήλθε το δημοτικό συμβούλιο , το οποίο σύσσωμο ψήφησε θετικά , διέκοψαν την συνεδρίαση για λίγα λεπτά… ( …μια εβδομάδα) για να συζητηθεί και αποφασισθεί ο τρόπος της παραχώρησης , καθώς στην εισήγηση του ο δήμαρχος ήταν ελλιπής και δεν ήταν προετοιμασμένος για μια πιθανή τέτοια θετική εξέλιξη , παρά μόνο για αρνητική έκβαση της όλης υπόθεσης, εξ ου και η αρνητική εισήγηση του.
Αφού λοιπόν επανήλθε το δημοτικό συμβούλιο μετά τη μικρή διακοπή λίγων λεπτών …( ….μιας εβδομάδας δηλ. Στις 14 Οκτωβρίου) μέρος των δημοτικών συμβούλων (δηλαδή μόνο οι σύμβουλοι που ζητούν και στις εκλογές της 7 Νοεμβρίου την ψήφο από τους πολίτες. Άραγε τι τους λένε όταν τους επισκέπτονται; ψηφήστε μας να σας πάρουμε τη μπουκιά από το στόμα! Ψηφήστε μας να σας κόψουμε τις ελπίδες σας! Ψηφήστε μας να σας βοηθήσουμε να μην αναπτυχθείτε!...) στήριξαν τη θέση του δημάρχου ( «ότι η συγκεκριμένη επένδυση δεν συνδέεται με την προαγωγή των τοπικών συμφερόντων και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής»), χωρίς φυσικά να αιτιολογήσουν τη θέση τους ( στην πραγματικότητα δεν σήκωσαν το κεφάλι από ντροπή για τον εαυτό τους, μιας και υποτάχθηκαν στον εκφοβισμό του δημάρχου υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους). Άκυρες και καταχρηστικές όλες οι αποφάσεις εκείνης της ημέρας του δημοτικού συμβουλίου) τιμωρείται για παράβαση καθήκοντος με δόλο
3ον) Δεν τους κοινοποίησαν την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ως όφειλαν στην καθορισμένη από τους νόμους και δημοτικό κώδικα προθεσμία. (Άκυρες όλες οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου)
4ον) Και άλλες παραβάσεις καθήκοντος με δόλο προσπάθησαν και προσπαθούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη της περιοχής και εν γένει του νομού για να καρπωθούν αυτοί όλες αυτές τις εκτάσεις για προσωπικά τους οφέλη, όταν και εάν αναλάβουν την τύχη του Δήμου Γρεβενων στα χέρια τους.
Όπως καταλαβαίνετε ,θέλουν αυτοί οι μαφιόζοι οι διεφθαρμένοι, οι ανάξιοι οι συνωμότες του Δήμου Ηρακλεωτών να παραχωρήσουν τις εκτάσεις των ιαματικών πηγών σε μεγαλοεπενδυτες για να ξεχειλίσουν τα χρηματοκιβώτια τους ( από τις μίζες) εις βάρος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και εν γένει όλου του Δήμου Γρεβενων.


Οι ιαματικές πηγές της κιβωτού δεν είναι αναγνωρισμένες από την αρμόδια υπηρεσία του Ε.Ο.Τ.
Δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ο δήμαρχος για να μην μεταφερθεί η έδρα του δήμου από τον Άγιο Γεώργιο στην Κιβωτό όπως ο νόμος ορίζει..
Εάν τις είχαν αναγνωρίσει η έδρα θα ήταν στην κιβωτό και ο δήμος των Ηρακλεωτών δεν θα προσχωρούσε στον νέο μεγάλο δήμο των Γρεβενών.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ( είναι όλοι εκείνοι που κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον δήμο Ηρακλεωτών στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί με τον νυν δήμαρχο.)


Ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το geraki για τους ανίκανους, ανάξιους ,διεφθαρμένους τοπικούς άρχοντες.
GERAKI

Δεν υπάρχουν σχόλια: