Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

τα τσιράκια και οι ανακρίβειες

Εξαπολύουν τα τσιράκια τους ή γράφουν ανακρίβειες για να δικαιολογήσουν τα δικά τους αμαρτήματα.



"Αν η γνώση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, δεν είναι η άγνοια που θα μας βοηθήσει να τα λύσουμε."


Αήθη "επίθεση" δέχεται το geraki από τους υποστηριχτές του υποψήφιου ανεξάρτητου δημάρχου για το δήμο Γρεβενων. Σκοπός της επίθεσης η φίμωση και η απαξίωση του blog geraki και η απόκρυψη των πλάγιων μεθόδων που χρησιμοποιούν οι (άνθρωποι) αυτοί της φάρμας των τρωκτικών.


Επιτέλους θα πρέπει σε αυτό τον τόπο να μάθουν αυτοί που κατηγορούν να σκύβουν το κεφάλι και όχι να επιτίθενται ευθαρσώς σε αυτούς που ζητούν να λάμψει η αλήθεια....


Θα φιμώσουν λοιπόν το geraki έστω και αν αποτελεί σχεδόν τη μοναδική φωνή που ναι, είναι αλήθεια, ότι χάρις στην ανωνυμία, αυτή η (κραυγή) του geraki μπορεί να είναι πιο ελεύθερη και αληθινή. Φυσικά και υπάρχουν αλήτες που προσποιούνται τους bloggers.. που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία ακόμα και για καθαρώς παράνομους σκοπούς.. Η αλητεία δεν είναι blogging.. Κάθε ιστοσελίδα στο ιντερνετ δεν είναι blog.. Η μπλογκόσφαιρα δεν είναι όλο αυτό το σκουπιδαριό, η βρωμιά και δυσωδία που έχει ξεβραστεί από τα παραδοσιακά μίντια για να κάνει καριέρα στο διαδίκτυο.. Όμως ας μην γελιόμαστε.. Η φίμωση και η απαξίωση του geraki για αυτούς τους τυχοδιώχτες είναι ο πρώτος τους στόχος


Γιατί ο αληθινός blogger σέβεται και τιμά την ανωνυμία του.. Για τον αληθινό blogger η ανωνυμία είναι ο αέρας της ελευθερίας του διαδικτύου. Όπως ο πολίτης δεν ψηφίζει επώνυμα, έτσι και κανείς νόμος δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να μιλά και να εκφράζει την άποψη του μόνο επώνυμα! Η ανωνυμία στα blogs είναι η καθημερινή ψήφος του πολίτη. Με βάση ποιό Σύνταγμα λοιπόν και ποιό νόμο η άποψη του πολίτη, που εκφράζεται σε ένα blog, μπορεί να θεωρηθεί «τύπος» και «ενημέρωση» και να υπαχθεί σε ανάλογη αντιμετώπιση; Έχει ή δεν έχει ένας πολίτης το δικαίωμα να μιλά όπως θέλει είτε επώνυμα είτε ανώνυμα; Ναι! Ας το χωνέψουν λοιπόν αυτοί οι εμετικοί τυχοδιώχτες ότι τώρα πια ψηφίζουμε κάθε μέρα και αν γουστάρουμε έχουμε και το δικαίωμα η ψήφος μας να είναι και μυστική!


Όμως το blog geraki αυτό το μέσον προσπαθούν ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ και έντεχνα να το απαξιώσουν ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ανόητοι που εκφράζουν προσωπικά συμφέροντα...!!!
Έτσι οι φίλοι του υποψηφίου θα πυροβολούν με κλειστά μάτια τους αντιπάλους τους. Με χυδαιότητα και προστυχιά....


Η προπαγάνδα μπορεί να πραγματοποιηθεί από συγκεκριμένη ομάδα ή φορέα επειδή διαθέτουν ισχυρή βάση σε ανθρώπινο δυναμικό, την οποία μπορούν να ενεργοποιήσουν θέτοντας σε δράση και κατάλληλους μηχανισμούς για να έχουν ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη πρόσβαση σε πλατιές πληθυσμιακές μάζες.


Η προπαγάνδα μπορεί να γίνει και από μεμονωμένα άτομα, τα οποία ουσιαστικά είναι οι «αιμοδότες» των γραφείων δημοσίων σχέσεων. Λίγο η τύχη, λίγο οι συμπτώσεις αλλά βασικά τα χρήματα που διαθέτει κάποιος υποψήφιος  είναι στοιχεία ικανά να τον φέρουν στο προσκήνιο και στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.


Οι λίγοι επιδιώκουν να δολοφονήσουν ηθικά τους αντιπάλους τους
geraki

Δεν υπάρχουν σχόλια: