Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ

Οι πελάτες πλέον ζητούν το «μαγικό» λευκό χαρτάκι καθώς έχει επανέλθει στη ζωή μας δυναμικά, όπως δείχνει και το οδοιπορικό στο χιονοδρομικό κέντρο βασιλίτσας


Η απόδειξη επανέρχεται στη ζωή μας δυναμικά και καθίσταται εκ νέου επίκαιρη, λόγω των νέων φορολογικών μέτρων της κυβέρνησης. Οι καταναλωτές, όπως παραδέχονται οι ίδιοι και όπως μαρτυρεί και η αγορά, έχουν μάθει πλέον να ζητούν αποδείξεις και δυσανασχετούν, όταν δεν τις παίρνουν.
Ωστόσο οι έμποροι και οι επαγγελματίες μπορεί να «πειθαρχούν» προς στιγμήν στα κελεύσματα του καταναλωτικού κοινού, όμως αρκετοί επισκέπτες στο χιονοδρομικό της βασιλίτσας, είναι αυτοί που εξακολουθούν να εκφράζουν την εξής απορία: Γιατί όταν πληρώνουμε την κάρτα των αναβατήρων δεν μας δίνουν απόδειξη;
«Κάποιοι λοιπόν ρώτησαν την κοπέλα που τους ενεργοποίησε τις κάρτες γιατί δεν τους δίνουν απόδειξη και η κοπέλα απάντησε: είμαστε δημόσια επιχείρηση και ο φορέας μας είπε να μην δίνουμε αποδείξεις.»
Η κλεψιά και η λαμογιά εξάγονται στην κοινωνία των Γρεβενών από το χιονοδρομικό κέντρο της βασιλίτσας εδώ και χρόνια.
Παράνομη χαρακτηρίζεται η έκδοση εισιτηρίων (καρτών) για τους αναβατήρες χωρίς να δίνεις την ανάλογη απόδειξη είσπραξης στους χιονοδρόμους.
Δημιουργήθηκε ένα χιονοδρομικό στηριγμένο πάνω σε σαθρές βάσεις, δώσαμε την διαχείριση του κέντρου σε ανίκανους, κλέφτες, λαμόγια και μικρόψυχους απατεώνες , που το μόνο τους μέλημα ήταν να εξασφαλίσουν το προσωπικό τους συμφέρον, δηλαδή το οικονομικό κέρδος. Φίλε Γρεβενιώτη, έχεις ζήσει ποτέ σε κράτος του εξωτερικού; Γιατί αν είχες ζήσει έστω και για λίγο θα έβλεπες ότι εκεί όχι μόνο δεν ανέχονται τους ξετσίπωτους κλέφτες - όπως τους ανέχεται το Ελληνικό σύστημα - αλλά σε εκείνα τα κράτη τους ξετσίπωτους κλέφτες τους διαπομπεύουν κοινωνικά, τους κάνουν ρόμπες ξεκούμπωτες...
To εύκολο χρήμα χωρίς κοπο,η λαμογιά, η κοροϊδία η κλεψιά μετάθεση ευθυνών πάντα σε αλλους, ατομικισμός, αγένεια, παντού στον κόσμο, υπάρχουν και στην Ευρώπη...το θέμα είναι ότι εκεί είναι η εξαίρεση. Εδώ στην Ελλάδα είναι ο κανόνας. Έχει μπει στο DNA των Ελλήνων. Δύσκολα τα πράγματα.
Δεν υπάρχει εισαγγελέας;
Τώρα υπάρχουν και τεκμήρια, ονόματα μαρτύρων.
Ποιοι μοιράζονται τα ΜΑΥΡΑ;


GERAKI

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Απόρθητη η πόλη των Γρεβενων, χάριν της Αστυνομίας από τους κακοποιούς

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ [1] ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ

1.-    Από   αστυνομικούς   της   Ο.Π.Κ.Ε.  της   Α.Δ.   Γρεβενών,  την 07-02-2011 και ώρα 02:30΄, στα Γρεβενά, συνελήφθη ένας [1], άνδρας, ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
2.-    Συγκεκριμένα, ανωτέρω κατελήφθη επ’ αυτοφώρω, έξωθεν του εν λόγω καταστήματος φορώντας καπέλο με επικάλυψη, γάντια και κρατώντας μια πέτρα στα χέρια με την οποία επρόκειτο να παραβιάσει την κύρια είσοδο του.
3.-    Ανωτέρω δράστης μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή επιβιβάστηκε στο ΙΧΕ αυτ/το ιδιοκτησίας του και σε απόσταση δύο [2] χιλιομέτρων το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε. Δράστης εξήλθε του οχήματος και κρατώντας ένα [1] μεταλλικό σιδερολοστό, περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία μήκους [40] εκατοστών, αντιστάθηκε της σύλληψης.
4.-    Σε έρευνα που ακολούθησε στο ΙΧΕ αυτ/το ιδιοκτησίας του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα [1] μαχαίρι συνολικού μήκους [25] cm, με μήκος λάμας [14]cm, ένας [1] επιπλέον [πέραν αυτού που κρατούσε και το οποίο χρησιμοποίησε εναντίον των αστυνομικών] σιδερολοστός όμοιων διαστάσεων με τον προηγούμενο, επίσης περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία, ένα [1] κατσαβίδι μήκους [20] cm, δύο [2] πέτρες διαστάσεων 15Χ7Χ3 cm, μία [1] χαρτοταινία, δύο [2] σακίδια εντός των οποίων υπήρχε ένα [1] ακόμα καπέλο χρώματος μπλε.
5.-    Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών_

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ [1] ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ

1.-   Από   αστυνομικούς   Ο.Π.Κ.Ε.   της   Α.Δ.   Γρεβενών,  την  06-02-2011 και ώρα 23:15΄, στα Γρεβενά συνελήφθη ένας [1] ημεδαπός άνδρας, 23 ετών για παράνομη οπλοκατοχή.
2.-  Το κυνηγετικό όπλο [ιδιοκτησίας του πατέρα του, η κατεχόμενη άδεια του οποίου είχε λήξει], μία [1] σκοπευτική δίοπτρα, είκοσι πέντε [25] φυσίγγια διαμετρήματος 12 cal μάρκας DIANA και δέκα οχτώ [18] φυσίγγια διαμετρήματος 36 cal μάρκας DIANA,  που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.  Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών._

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μεγάλος δημοκόπος.

Μετά από 4 μήνες μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε τι θέλει να μας πει:
Στέλνει άρθρα , όπου τάχα αφήνει άλαλους τους δήθεν δημοσιογράφους, ας έρθει λοιπόν να του πάρουμε ζωντανά εμείς συνέντευξη για να δούμε αν θα μπορέσει να μας αφήσει άφωνους με τα διάτρητα επιχειρήματά του.
«Πολλοί ενώ πράττουν τα αίσχιστα επιμελούνται όμως να εκφράζονται με άριστους λόγους». Είναι αυτό που ο Αριστοτέλης χαρακτηρίζει ως «ασέλγεια των δημαγωγών».
Γράφει για τον Ε65, για τις εφημερίες στο νοσοκομείο Γρεβενων, αυτά άκουσε αυτά γράφει και εκτίθεται ασύστολα. Δεν τεκμηριώνει την πραγματικότητα από τις ασυναρτησίες των παπαγάλων   ομοϊδεατών του και κάθετε να γράψει  για την δήθεν σιωπή του βουλευτή μας. Αλλά δεν γνωρίζει ότι: αυτοί που σιωπούν είναι οι μόνοι που ο λόγος τους μετράει.
Δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση έχει καταθέσει πρόταση στην βουλή δια του κυρίου Ρεππα; εάν όχι  ας  διαβάσει: Η Κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες και τα λάθη που υπάρχουν στις συμβάσεις, όπως και τα λάθη της ΝΔ εργάζεται και δίνει λύσεις στα προβλήματα. Το πρόβλημα των απαλλοτριώσεων έχει ουσιαστικά λυθεί όπως και άλλα ανάλογα θέματα. Το δημόσιο καταβάλει την χρηματοδοτική του συμβολή κανονικά και η επιστροφή του ΦΠΑ είναι πλέον εντός των προθεσμιών.
 Καλούμε επίσης τη ΝΔ, σήμερα από τη θέση της αντιπολίτευσης να μην φορτώνει στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα προβλήματα των δικών της επιλογών ως Κυβέρνηση το 2007 και των πρωτοφανών αδυναμιών που έδειξε μέχρι τις εκλογές. Την καλούμε να υποστηρίζει την προσπάθεια μας, που είναι προσπάθεια της χώρας μας, να υπερασπιστεί την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων, το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον του φορολογούμενου έλληνα πολίτη.
 Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει δημόσια την πρόταση της για την λύση των προβλημάτων στην βουλή δια του κ. Ρέππα. Την πρόταση αυτή την έχουμε καταθέσει και στους παραχωρησιούχους και ελπίζουμε να δείξουν όλοι αίσθημα ευθύνης, για να υπάρξουν σύντομα λύσεις». Ακόμη ο βουλευτής μας θα εισηγηθεί στην βουλή να αλλάξει η χάραξη από την Καλαμπάκα για να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες της Δεσκατης.
Να λοιπόν που αυτός που σιωπά ο λόγος του μετράει περισσότερο.
Μας μιλά για πολιτική σοφία, μα δεν γνωρίζει ότι:  Αυτός ο άνθρωπος που είναι εγωιστής , υπερηφανεύεται ότι έμαθε πολλά, ο σοφός όμως λυπάται που δεν έμαθε περισσότερα"
Καλά δεν γνωρίζει  ότι η ζώνη που έχει ενταχθεί το νοσοκομείο Γρεβενων είναι σε πλεονεκτική θέση και απαιτείτε να έχει περισσότερους γιατρούς; Δεν γνωρίζει ότι το νοσοκομείο Γρεβενών  θα ενταχθεί στην άγονη ζώνη όπου θα έχει ακόμη περισσότερες εφημερίες;
Δημαγωγεί ο πρώην δήμαρχος, (αυτός ο λαλίστατος εν εξελίξει μεγάλος πολιτικός των Γρεβενων).Ο δημαγωγός, αυτός που αποχτά εμπιστοσύνη με μέσα απατηλά, αυτός ο πρώην,  για μικροπολιτικούς σκοπούς θέλει να παρασύρει τους Γρεβενιωτες κολακεύοντας τα ταπεινά ένστικτα του. Αυτός είναι ένας μεγάλος δημοκόπος.
 geraki