Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ.

Σκάνδαλο σημαίνει «υπόθεση, συμβάν, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με την τρέχουσα ηθική και προκαλεί την αποδοκιμασία αλλά και το έντονο ενδιαφέρον και την περιέργεια της κοινής γνώμης».

Σκάνδαλο είναι «πράξη ή γεγονός που θεωρείται ηθικά ή νομικά εσφαλμένο και προκαλεί μια γενική δημόσια κατακραυγή».

Η διαφθορά θέτει ένα σοβαρό πλήγμα ανάπτυξης. Παραδείγματος χάριν, καθυστέρησε σκόπιμα πέντε (5) μήνες την συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση έκτασης ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ στην Kιβωτό με σκοπό την ίδρυση πολυθεματικής τουριστικής μονάδας .
1ον) Δεν απέστειλαν πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους να παραβρίσκονται στην συνεδρίαση παρά το αίτημα τους στις 6ης Οκτωβρίου 2010. (άκυρη και καταχρηστική όλη η συνεδρίαση) τιμωρείτε για παράβαση καθήκοντος με ενδεχόμενο δόλο.
2ον) Στις 6 Οκτωβρίου συνήλθε το δημοτικό συμβούλιο , το οποίο σύσσωμο ψήφησε θετικά , διέκοψαν την συνεδρίαση για λίγα λεπτά… ( …μια εβδομάδα) για να συζητηθεί και αποφασισθεί ο τρόπος της παραχώρησης , καθώς στην εισήγηση του ο δήμαρχος ήταν ελλιπής και δεν ήταν προετοιμασμένος για μια πιθανή τέτοια θετική εξέλιξη , παρά μόνο για αρνητική έκβαση της όλης υπόθεσης, εξ ου και η αρνητική εισήγηση του.
Αφού λοιπόν επανήλθε το δημοτικό συμβούλιο μετά τη μικρή διακοπή λίγων λεπτών …( ….μιας εβδομάδας δηλ. Στις 14 Οκτωβρίου) μέρος των δημοτικών συμβούλων (δηλαδή μόνο οι σύμβουλοι που ζητούν και στις εκλογές της 7 Νοεμβρίου την ψήφο από τους πολίτες. Άραγε τι τους λένε όταν τους επισκέπτονται; ψηφήστε μας να σας πάρουμε τη μπουκιά από το στόμα! Ψηφήστε μας να σας κόψουμε τις ελπίδες σας! Ψηφήστε μας να σας βοηθήσουμε να μην αναπτυχθείτε!...) στήριξαν τη θέση του δημάρχου ( «ότι η συγκεκριμένη επένδυση δεν συνδέεται με την προαγωγή των τοπικών συμφερόντων και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής»), χωρίς φυσικά να αιτιολογήσουν τη θέση τους ( στην πραγματικότητα δεν σήκωσαν το κεφάλι από ντροπή για τον εαυτό τους, μιας και υποτάχθηκαν στον εκφοβισμό του δημάρχου υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους). Άκυρες και καταχρηστικές όλες οι αποφάσεις εκείνης της ημέρας του δημοτικού συμβουλίου) τιμωρείται για παράβαση καθήκοντος με δόλο
3ον) Δεν τους κοινοποίησαν την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ως όφειλαν στην καθορισμένη από τους νόμους και δημοτικό κώδικα προθεσμία. (Άκυρες όλες οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου)
4ον) Και άλλες παραβάσεις καθήκοντος με δόλο προσπάθησαν και προσπαθούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη της περιοχής και εν γένει του νομού για να καρπωθούν αυτοί όλες αυτές τις εκτάσεις για προσωπικά τους οφέλη, όταν και εάν αναλάβουν την τύχη του Δήμου Γρεβενων στα χέρια τους.
Όπως καταλαβαίνετε ,θέλουν αυτοί οι μαφιόζοι οι διεφθαρμένοι, οι ανάξιοι οι συνωμότες του Δήμου Ηρακλεωτών να παραχωρήσουν τις εκτάσεις των ιαματικών πηγών σε μεγαλοεπενδυτες για να ξεχειλίσουν τα χρηματοκιβώτια τους ( από τις μίζες) εις βάρος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και εν γένει όλου του Δήμου Γρεβενων.


Οι ιαματικές πηγές της κιβωτού δεν είναι αναγνωρισμένες από την αρμόδια υπηρεσία του Ε.Ο.Τ.
Δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ο δήμαρχος για να μην μεταφερθεί η έδρα του δήμου από τον Άγιο Γεώργιο στην Κιβωτό όπως ο νόμος ορίζει..
Εάν τις είχαν αναγνωρίσει η έδρα θα ήταν στην κιβωτό και ο δήμος των Ηρακλεωτών δεν θα προσχωρούσε στον νέο μεγάλο δήμο των Γρεβενών.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ( είναι όλοι εκείνοι που κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον δήμο Ηρακλεωτών στο ίδιο ψηφοδέλτιο μαζί με τον νυν δήμαρχο.)


Ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το geraki για τους ανίκανους, ανάξιους ,διεφθαρμένους τοπικούς άρχοντες.
GERAKI

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Τι υποψηφίους ζητά ο Καλλικράτης για να εφαρμοστεί - Χαρακτηριστικά και Δυνατότητες»

Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει σήμερα μία πολύπλευρη κρίση. Μία από τις βασικές αιτίες αυτής της κρίσης αποτελεί το αναποτελεσματικό, γραφειοκρατικό, συγκεντρωτικό και διογκωμένο κράτος που λειτουργεί χωρίς κανόνες, μακριά από τον πολίτη και τα προβλήματά του. Ο συγκεντρωτισμός και η έλλειψη κανόνων λειτουργίας του κράτους αποτέλεσε ίσως συνειδητή επιλογή επί δεκαετίες, εξυπηρετώντας και διαιωνίζοντας τις πελατειακές σχέσεις, την αναξιοκρατία και τις σχέσεις εξάρτησης της κρατικής διοίκησης, των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των ψηφοφόρων τους. Η παγιωμένη και νωθρή κρατική διάρθρωση και λειτουργία, η οποία ξεκινά από την κεντρική διοίκηση και επεκτείνεται μέχρι τον πιο μικρό κρατικό οργανισμό στην Ελλάδα, διαστρέβλωσε την σχέση πολίτη – κράτους, υποθήκευσε το κράτος δικαίου και επηρέασε αρνητικά την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.
Η επιθυμητή κοινωνική και πολιτική αλλαγή, προϋπέθετε την ριζική αναδιάρθρωση του κεντρικού κράτους. Μία απόφαση που απαιτούσε τόλμη, θα επέφερε συγκρούσεις και θα είχε και πολιτικό κόστος. Η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τόλμησε και ψήφισε αυτή τη ριζοσπαστική διοικητική μεταρρύθμιση. Στόχος υπήρξε, η υλοποίηση του οράματος για την συγκρότηση ενός επιτελικού κεντρικού κράτους που θα συνδράμει στο έργο των λίγων και ισχυρών δήμων και των αποκεντρωμένων περιφερειών. Το όραμα αυτό του «Καλλικράτη», στηρίχθηκε στο ουσιαστικό κοινωνικό αίτημα της μετατόπισης του κέντρου των αποφάσεων εγγύτερα στον πολίτη, όχι στη βάση της πελατειακής εξυπηρέτησης, αλλά σε εκείνη της σύστασης των αναγκαίων δομών που διευκολύνουν και ενισχύουν την εύρυθμη κοινωνική λειτουργία κι ανάπτυξη. Και δεν είναι τυχαίο, ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ στήριξε αυτή τη μεγάλη μεταρρύθμιση, αγνοώντας το πολιτικό κόστος της διάλυσης ενός παγιωμένου, ανεξέλεγκτου και διεφθαρμένου κεντρικού μηχανισμού, έχοντας συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα πλέον εφαρμογής ενός νέου αυτοδιοικητικού συστήματος, ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης και λειτουργίας της χώρας. Η κριτική δυστυχώς, που δέχθηκε η μεταρρυθμιστική αυτή πρόταση, αποκάλυψε την αδυναμία διατύπωσης εναλλακτικής και ουσιαστικής αντιπρότασης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία αρκέστηκαν σε στείρες διαπιστώσεις.
Η μεγάλη όμως αυτή διοικητική μεταρρύθμιση, δεν πραγματοποιείται μόνο με την ψήφιση του νομοσχεδίου του «Καλλικράτη». Κυρίαρχο ζήτημα αποτελεί η εφαρμογή του. Οι νέοι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι και τα άτομα που θα στελεχώσουν τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, θα μπορέσουν να διαχειριστούν τις πρόσθετες εξουσίες και ευθύνες προς όφελος του πολίτη και των παραγωγικών τάξεων ή θα αναλωθούν σε συνηθισμένες επικοινωνιακές πρακτικές, στην ατολμία και στην αναποφασιστικότητα για ψηφοθηρικούς λόγους. Αυτό είναι και το μεγάλο διακύβευμα του «Καλλικράτη».
Στο κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, η οικονομία και η πολιτική ζωή, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μονάχα αν υιοθετηθούν υγιείς πρακτικές. Ο «Καλλικράτης» θεσμοθετεί την συνεργασία και τον διάλογο μεταξύ των φορέων και της κοινωνίας. Χρειάζονται όμως εκείνοι οι άνθρωποι, που είναι ικανοί, ανοιχτοί προς την κοινωνία και που κάνουν την διαβούλευση ουσία και δεν την υιοθετούν ως τυπική υποχρέωση. Εκείνοι οι άνθρωποι που θα συνθέσουν τις γνώμες των πολιτών και θα χαράξουν μία αναπτυξιακή πορεία για τον τόπο τους, μέσω της κατανομής πόρων, στη βάση της κάλυψης των πραγματικών αναγκών της κάθε περιοχής και όχι με γνώμονα την εξυπηρέτηση εκλογικών σκοπιμοτήτων. Που θα προβούν σε μία ανασύσταση των διοικητικών δομών και σε μία αναδιάταξη του προσωπικού και των υπηρεσιών, με πρωταρχικό μέλημα την εξυπηρέτηση του πολίτη, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Χρειάζονται άνθρωποι «εργάτες», αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν τα εργαλεία του «Καλλικράτη», για να παράξουν έργο και να δώσουν μία νέα προοπτική στον τόπο τους.
Η επιλογή ανθρώπων ικανών, αποφασιστικών, που αψηφούν το πολιτικό κόστος και προτάσσουν το «εμείς» από το «εγώ», με πίστη στις αρχές της διαβούλευσης και της διαφάνειας, και εργατικότητα για να φέρουν εις πέρας την πρόκληση της διοίκησης μεγαλύτερων και ισχυρότερων οργανισμών, όπως οι Καλλικρατικοί Δήμοι και οι αιρετές Περιφέρειες, αποτελεί μονόδρομο για την επιτυχία της μεταρρυθμιστικής αυτής προσπάθειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ GERAKI



ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ <ΣΚΑΝΔΑΛΑ> ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ


ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ


ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ – ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ – ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ .

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αδιαφορία – Αμέλεια – Ανικανότητα

Πέρασε αρκετός χρόνος που η διοικούσα αρχή του φορέα του χιονοδρομικού κέντρου έχει αναλάβει τα καθήκοντα της. Θέλω να ρωτήσω τον πρόεδρο κον Παπαξάνθη εάν έγινε η παράδοση παραλαβή από την προηγούμενη διοίκηση και εάν ναι γιατί δεν ενημέρωσε τους Γρεβενιώτες; Τι παρέλαβε;


Να μας ενημερώσει για την επισκεψημότητα, τα έσοδα ,τα έξοδα, για τα παραστατικά στοιχεία εάν υπάρχουν, που δαπανήθηκαν τα χρήματα από τους προηγούμενους , εάν έγινε σωστή διαχείριση, πόσα χρήματα κατατέθηκαν στην Γ.Γ.Αθλητισμού;


Επίσης να ενδιαφερθείτε να μάθετε  γιατί κάθε Κυριακή έκαναν format στον σκληρό δίσκο, οι προηγούμενοι αετονύχηδες.


Μήπως για να μην υπάρχουν οι πραγματικές εικόνες από τις εισπράξεις;


Στατιστικά στοιχεία που ενδιαφέρουν τους Γρεβενιώτες οι οποίοι πιστεύουν στην ταυτότητα του νομού υπάρχουν;
Αλλά από πού θα τα βγάλουν τα στατιστικά στοιχειά αφού είχαν φροντίσει ο σκληρός δίσκος να λέει ψέματα.


*Πότε επιτέλους θα αρχίσει να αποδίδει αυτός ο φορέας;
*Πότε θα συνταχθούμε με τις προσπάθειες της κεντρικής εξουσίας για να σταματήσει η διαφθορά και να λάμψει η διαφάνεια;


Τι περιμένετε κύριε πρόεδρε να περάσει ο χρόνος για να επωμισθείτε και της προηγούμενης διοίκησης την κακοδιαχείριση;
Μήπως και εσείς έχετε ίδιες βλέψεις με την προηγούμενη;
Γιατί τόση μυστικότητα; Θέλετε να προστατέψετε κάποιον- κάποιους;


Δώστε μια απάντηση τώρα που σας δίνετε η ευκαιρία γιατί είμαι σίγουρος ότι μεθαύριο θα κατηγορηθείτε για απόκρυψη στοιχείων, θα είστε συνένοχοι.


Η σιωπή σας επιβεβαιώνει την άγνοια, αδιαφορία ανικανότητα, για τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει.


΄Η μήπως θέλετε να επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας;


Geraki

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
5ος Αγώνας
3 Οκτωβρίου 2010 - Γρεβενά
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ


Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών στα πλαίσια του:


Α) Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Scramble 2010 που προκήρυξε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει τον δεύτερο κατά σειρά αγώνα του Πρωταθλήματος.


Β) Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2010 που προκήρυξε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε. διοργανώνει τον πέμπτο κατά σειρά αγώνα του Πρωταθλήματος.
Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.


Α) ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Πρόεδρος: Σιούλης Γιάννης


Μέλος: Τολιόπουλος Χριστόφορος


Μέλος: Ζαμανάκος Δημήτριος


Πρόεδρος Αγωνοδικών: Στραβού Γιώργος


Αγωνοδίκης: Δημητριάδης Θωμάς


Αγωνοδίκης: Κοκόλης Νίκος


Παρατηρητής: Κούγιας Ηλίας
Αλυτάρχης: Μησιόπουλος Αθανάσιος


Γραμματέας Αγώνα: Κόκκινου Ευαγγελία


Τεχνικός Έφορος: Τολιόπουλος Χριστόφορος


Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο αγώνας θα γίνει το την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 στην περιοχή Καλαμίτσι Γρεβενών.


Η πρόσβαση στον χώρο του αγώνα γίνεται για τους ερχόμενους από την Εγνατία οδό έξοδος στην Νότια είσοδο των Γρεβενών και μετά από 1000 μέτρα περίπου, με πορεία προς την πόλη των Γρεβενών, στρίβουμε δεξιά προς το χωριό Καλαμίτσι.


Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 4,2 χλμ.


Η διάρκεια του αγώνα είναι:


Α) 1 ώρα και 30 λεπτά συν δύο γύρους για τις κατηγορίες S1, S2 και S3 και 45 λεπτά συν έναν γύρο για την κατηγορία SB του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Β) 45 λεπτά συν δύο γύρους για όλες τις κατηγορίες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας.


Γ) Είκοσι λεπτά για την κατηγορία Junior.


Γ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν:


Α) Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητές που έχουν Αθλητικό Δελτίο σε Αθλητικά Σωματεία της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. και δεν συμμετέχουν σε Περιφερειακά Πρωταθλήματα.


Β) Για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας Αθλητές που έχουν Αθλητικό Δελτίο στα Αθλητικά Σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας τα οποία είναι μέλη της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.


Πληροφορίες: Σιούλης Γιάννης, 6932 302635


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:


Α) Οι αθλητές που ανήκουν σε Σωματεία της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο μέσω των Σωματείων που ανήκουν και μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.


Οποιοσδήποτε μπορεί να ενημερώνεται για τις συμμετοχές των αγώνων μέσα από την ιστοσελίδα www.e-amotoe.gr .
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 27 Σεπτεμβρίου 2010 μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010.


Το παράβολο συμμετοχής για του αθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι:


Α) 45€ για τους αθλητές της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. Εκπρόθεσμες συμμετοχές θα γίνονται δεκτές κατά την διάρκεια του τεχνικού ελέγχου και θα επιβαρύνονται με 20€.


Β) Για τους αθλητές του Περιφερειακού Πρωταθλήματος είναι 25€ (που αντιστοιχεί στο δικαίωμα της ασφάλισης).
Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Α) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:


Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:


• S1: Δίχρονες εως 150cc και τετράχρονες εως 250cc


• S2 : Δίχρονες από 180cc εως 250cc και τετράχρονες από 280cc εως 450cc


• S3 : Δίχρονες από 281cc και άνω και τετράχρονες από 480cc και άνω


• SB : Ανεξαρτήτως κυβισμού


Τα χρώματα των αριθμών συμμετοχής είναι:


• S1: Λευκό φόντο - μαύροι αριθμοί


• S2: κόκκινο φόντο - λευκοί αριθμοί


• S3: κίτρινο φόντο - μαύροι αριθμοί


• SB: Μαύρο φόντο - λευκοί αριθμοί


Β) Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας


Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:


• S1: Δίχρονες έως 150cc και τετράχρονες έως 250cc


• S2: Δίχρονες από 180cc και άνω και τετράχρονες από 280cc και άνω


• S3: Ηλικιακή κατηγορία άνω των 32 ετών (γεννηθέντες μέχρι και την 31/12/1978) ενιαία κατηγορία.
Τα χρώματα των αριθμών συμμετοχής είναι:


• Κατηγορία S1 : Λευκό φόντο - Μαύροι αριθμοί


• Κατηγορία S2 : Κόκκινο φόντο - Λευκοί αριθμοί


• Κατηγορία S3 : Κίτρινο φόντο - Μαύροι αριθμοί
Ε) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στον χώρο του αγώνα το πρωί της Κυριακής από τις 09:00 μέχρι τις 09:45 για του αθλητές του Περιφερειακού και από 10:00 μέχρι 10:30 για του αθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
ΣΤ) ΕΚΚΙΝΗΣΗ


Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:00 και θα είναι για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας.


Ζ) ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ


Η τελετή απονομής των επάθλων θα γίνει αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.


Κύπελλα θα πάρουν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγόριας και μετάλλια 4ος 5ος 6ος.


Για τον Μ.Ο.Γ.


Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθανάσιος Μησιόπουλος Ιωάννης Σιούλης