Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ [2] ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ [3] ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Γρεβενά, 27 Σεπτεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.- Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Δεσκάτης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Γρεβενών - Τρικάλων [διασταύρωση Καλοχίου], την 25-09-2010 και ώρα 06:30΄, δύο [2] ημεδαποί διότι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας του ενός, τρεις [3] Αλβανούς λαθρομετανάστες, με σκοπό να τους προωθήσουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έναντι άγνωστου χρηματικής αμοιβής. Οι προαναφερθέντες Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, κατά την προανάκριση προέκυψε ότι εισήλθαν λάθρα πεζή στη χώρα από αφύλακτο σημείο της μεθορίου της περιοχής Καστοριάς, προς αναζήτηση εργασίας την 23-09-2010.
2.- Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Δεσκάτης, θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. -- Όχημα με το οποίο πραγματοποιούνταν η λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.
3.- Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Δ.Λ. Δεσκάτης.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ [1] ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ [1] ΑΛΒΑΝΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

 Γρεβενά, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.- Από αστυνομικούς της Ε.Ο.Δ.Δ.Ε. [Ειδική Ομάδα Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος] της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Καρπερό Γρεβενών, την 18-09-2010 και ώρα 00:30΄, ένας [1] ημεδαπός να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, έναν [1] Αλβανό λαθρομετανάστη, στερούμενο παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τον μεταφέρει παράνομα από την Καστοριά στην Αράχωβα Βοιωτίας, έναντι του χρηματικού ποσού των πεντακοσίων [500] Ευρώ.
2.- Το ανωτέρω μεταφορικό μέσο καθώς και τρία [3] κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Δεσκάτης, θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Δ.Λ. Δεσκάτης.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Μανόλης Στεφανουδάκης

Με βελτιωμένο το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει ο ίδιος από τις 17 Ιουλίου 2010, επέστρεψε στις αρχές Σεπτεμβρίου, από την Κροατία ο αθλητής ΑμεΑ Μανόλης Στεφανουδάκης, μαζί με τον προπονητή του Νίκο Μαλλιαράκη.Μανόλης Στεφανουδάκης

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΓ - Γενική Συνέλευση 20-09-2010

Γενική Συνέλευση των Μελών του Μ.Ο.Γ.Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 21:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.


Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
Οικονομικός απολογισμός
Απολογισμός Δράσης
Αθλητικό – Αγωνιστικό τμήμα του Μ.Ο.Γ.
Ανακατωσάρια
ΜΟΤ.Ο.Ε. – Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε.
Δράσεις 2010
Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου είναι επιβεβλημένη.
Για το Δ.Σ. του Μ.Ο.Γ.
Γιάννης Σιούλης

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ & ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.- Από αστυνομικούς της Ε.Ο.Δ.Δ.Ε. [Ειδική Ομάδα Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος] της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, την 13-09-2010 και περί ώρα 23:15΄, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Γρεβενών - Τρικάλων, ένας [1] άνδρας, ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση διότι, σε γενόμενη σωματική έρευνα βρέθηκαν ένα [1] γυάλινο δοχείο περιέχον μεθαδόνη μεικτού βάρους εκατόν εβδομήντα τριών γραμμαρίων και οχτώ δεκάτων του γραμμαρίου [173,8] καθώς και μία [1] νάιλον συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη μεικτού βάρους επτά δεκάτων του γραμμαρίου [0,7].

- Στα πλαίσια της προανάκρισης την 14-09-2010 διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του και βρέθηκαν: μία [1] νάιλον σακούλα περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους είκοσι ενός [21] γραμμαρίων, μία [1] ασημένια ταμπακέρα περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους τριών δεκάτων του γραμμαρίου [0,3], ένα μπλε πουγκί περιέχον: πέντε [5] δαχτυλίδια χρυσά, τρία [3] χρυσά νομίσματα, μία [1] επίχρυση αλυσίδα, ένα [1] επίχρυσο μενταγιόν, ένα [1] νόμισμα ασημί χρώματος, μία [1] σπάθα μετά δερμάτινης θήκης συνολικού μήκους πενήντα [50] εκατοστών και λάμας τριάντα [30] εκατοστών, μία [1] καραμπίνα μάρκας BAIKAL καθώς και δύο [2] φυσιγγιοθήκες με σαράντα οχτώ [48] φυσίγγια και ένα [1] χάρτινο κουτί περιέχον [23] φυσίγγια.

2.- Οι ναρκωτικές ουσίες και τα ανωτέρω ανευρεθέντα στην οικία του αντικείμενα κατασχέθηκαν και ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα παραπεμφθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Γρεβενών.

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - Μενέλαου Παπαϊωάννου

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου προς το αγωνιστικό τμήμα του Πυρσού Γρεβενών για μια πορεία αντάξια της ιστορίας και της προοπτικής του λαοφιλούς συλλόγου.


Ιδιαίτερα απευθύνομαι προς τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ομάδα για τη νέα σεζόν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στο αθλητικό ήθος τους, εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία του φετινού ρόστερ υπολογιζόταν στον προγραμματισμό της διοίκησης της Π.Α.Ε. Πυρσός για το ενδεχόμενο της συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής, συμμετοχή που δεν κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους.


Γνωρίζω με εξαιρετική ασφάλεια πως αυτή η ομάδα έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει πολύ μακριά. Το υπάρχον αγωνιστικό υλικό μου δίνει τη δυνατότητα να ελπίζω βάσιμα σε μια πετυχημένη πορεία.


Θα παρακολουθώ όπως και όσο μου επιτρέπουν οι περιστάσεις, την ομάδα που αγάπησα και αγαπώ με τα πιο ανυστερόβουλα και τα πιο αφειδή των συναισθημάτων μου και δεν πρόκειται να εκδηλώσω τις οποιεσδήποτε προσωπικές μου ενστάσεις, προσπαθώντας να συνεισφέρω στην ηρεμία και στην δημιουργική πορεία της ομάδας.


Και πάλι καλή επιτυχία στα παιδιά. Πάντα νίκες για το μεγαλείο του Πυρσού!!!
Μενέλαος Παπαϊωάννου
π.Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ...

Πώς περιμένουμε να έρθει κόσμος στα Γρεβενά;;; Γιατί δεν μιλάει κανείς για αυτή την τουλάχιστον απαράδεκτη αδιαφορία;


Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται, δεν ασχολείται; Και πείτε ότι δεν μας νοιάζει για το αν έρχεται ή όχι κόσμος στα Γρεβενα. Πρέπει να είμαστε αναγκασμένοι να αδιαφορούμε στην άρνηση εκείνων που δεν θέλουν να εργαστούν για να μην κουράζονται;;; όταν αξιοποιηθούν τόποι προορισμού όπως είναι η βάλια κάλντα;;


Γιατί δεν ενδιαφέρονται να ενεργοποιηθούν εκείνες οι μελέτες που έχουν στα χέρια τους για την αξιοποίηση του εθνικού δρυμού; Μήπως φοβούνται ότι θα είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται και αυτοί λιγάκι; πριν την συνταξιοδότηση τους; Eίναι ντροπή να αδιαφορούμε για τον τόπο μας κύριοι της δασικής υπηρεσίας.


Συντάξετε την μελέτη εκείνη όπως σας έχει υποδείξει ο νομάρχης του νομού και ξεκινήστε να δημιουργείτε.


Διαφορετικά να είστε σίγουροι ότι θα κατηγορηθείτε για αμέλεια καθήκοντος με ενδεχόμενο δόλο.
geraki.

Ο κύριος Φώλιας και ο αχάριστος

Ο κύριος Φώλιας από το χωριό του την Σαμαρίνα έστειλε μηνύματα – μίλησε για αχαριστία – αχάριστους, είπε συγκεκριμένα λόγια που φωτογράφιζαν εν εξελίξει υποψήφιο Δημαρχο του νομού Γρεβενών, τον πήρε από το χέρι και του έδωσε αξιώματα και αυτός τον απαξίωσε, του μηδένισε με λάσπη και συκοφαντίες το έργο του. Και πολλά άλλα που όταν χρειαστεί θα τα επαναλάβει.


Αναρωτήθηκε άραγε ποτέ ο αγνώμονας ή ο αχάριστος που οφείλεται αυτή η συμπεριφορά του; Γνωρίζει ότι οι πράξεις αχαριστίας είναι εκδηλώσεις αντικοινωνικών τύπων, που η ψυχή τους είναι γεμάτη από φθόνο και μίσος; Έχουν έλλειψη ψυχικής καλλιέργειας, ευγένειας και ανθρωπιάς. Είναι εγωιστές, σκληροί προς τους συνανθρώπους τους, αδιάφοροι και ανάλγητοι. Γίνονται αδίστακτοι, αναξιόπιστοι, ψεύτες και συμφεροντολόγοι... Αλήτες με λίγα λόγια

Aλητεία χαρακτηρίζεται η περιφρόνηση των κανόνων της ευπρέπειας και της εντιμότητας που ισχύουν σε μια κοινωνία.
Αλήτης είναι το άτομο με κακή διαγωγή και απρεπή συμπεριφορά ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση, ή και την πολιτική καταξίωση.

Κούφια λόγια ενός αγύρτη που δεν πιστεύει σε τίποτα και εμπορεύεται την καταστροφή του νομού με εκλογικά τρικ τσαρλατανισμού και ακραίου τυχοδιωκτισμού
Τέτοια πολιτική απάτη, ελεεινότητα, εμετικό τυχοδιωκτισμό και μοχθηρό αμοραλισμό δεν έχουν ξαναζήσει στα Γρεβενά…

Είναι ο «προβοκάτορας» που περιφέρεται για να βρωμίζει κάθε πολιτική ιδέα και να δολοφονεί και τη σκέψη και το ήθος…

Ο εν εξελίξει υποψήφιος Δημαρχος, είναι γνωστό πλέον και στις πέτρες, αποτελεί το προνομιακό «εμπόρευμα» των ΜΜΕ . Με συχνότητα σκανδαλώδη, αυτός ο κλόουν της πολιτικής, παρελαύνει από όλες τις πασαρέλες της «ενημέρωσης»…

Πίσω από κάθε θεωρία συνωμοσίας υπάρχει η αρχή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν, ότι «κάτι μας κρύβουν», ότι υπάρχει μία διπλή πραγματικότητα.
Η αδιαφορία για την τύχη του νομού μας δημιουργεί πολλές σκληρές σκέψεις που δεν θέλω να τις πιστέψω γιατί εάν είναι πραγματικότητα τότε έχουμε φθάσει στο τελικό στάδιο της σήψης.

Η κάλπη δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο που ρίπτουμε τον οβολό μας και φεύγουμε. Η ψήφος δεν είναι παιχνιδάκι, έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που την ακολουθούν και την επόμενη ημέρα
geraki

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχίζουν τα όργανα



Τι σχέση έχουν  τα whiskey με τον Καλλικράτη στα Γρεβενά ;;;;;;;


Αυτός που θα δώσει την σωστή απάντηση επώνυμα έχει 5 ημέρες δωρεάν διακοπές σε ξενοδοχείο 5*****


Στην Σάμο!!!!!!!!!!!!!









geraki

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : 05/95


ΕΔΡΑ : ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4 – ΤΚ 511 00


ΤΗΛ. & FAX: 2462085447


Email : eayngrev@yahoo.gr
Γρεβενά 5 Σεπτεμβρίου 2010


Αριθμ. Πρωτ. 201/1/10-β΄


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ
ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ 10-9-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνάδελφοι,


Ένα σχεδόν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την παρούσα Κυβέρνηση, οι όποιες ελπίδες είχαν δοθεί για την ανάταση και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της, δυστυχώς εξαφανίζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο.


Η αδιαπραγμάτευτη κηδεμονία της «Τρόικας» και η θρησκευτική προσήλωση των κυβερνώντων στις επιταγές ενός συνεχώς αντιλαϊκά μεταβαλλόμενου «Μνημονίου», δεν θυμίζουν τίποτε άλλο παρά την Ελλάδα του 19ου αιώνα, η οποία ήταν έρμαιο στις διαθέσεις των μεγάλων δυνάμεων.


Η δαμόκλειος σπάθη της δήθεν «πτώχευσης» κρέμεται καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας, συρρικνώνοντας το πενιχρό εισόδημα μας και καταστρατηγώντας θεμελιωμένα δικαιώματα μας.


Ούτε το αίμα τον θανόντων εν ώρα υπηρεσίας συναδέλφων μας δεν είναι ικανό να σταματήσει τη λαίλαπα των αλλαγών που γίνονται, αλλά και που προγραμματίζονται για το «καλό μας»…


Οι Έλληνες Αστυνομικοί, δεν αξίζουμε αυτής της μεταχείρισης, ούτε πρόκειται να γίνουμε ο κυματοθραύστης της οργής των συμπολιτών μας, οι οποίοι επίσης πλήττονται δραματικά από τα ψυχρά μαθηματικά των σύγχρονων πολιτικών.


Μπροστά σε όλα αυτά καλείσθε να συμμετάσχετε μαζικά και δυναμικά στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10-9-2010 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Λευκού Πύργου) ενόψει λειτουργίας της 75ης Δ.Ε.Θ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ & ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Γρεβενών σε γενόμενο έλεγχο, την 05-09-2010, ενταύθα και ώρα 21:45΄, συνέλαβαν δύο [2] ημεδαπούς και ένα [1] αλλοδαπό, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών και συγκεκριμένα τους δύο [2] ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τον αλλοδαπό για πώληση ναρκωτικών ουσιών.
2. Ειδικότερα οι δύο [2] ημεδαποί κατείχαν συνολικά μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου [1,5 γραμ.] και μία [1] χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μεικτού βάρους εννέα γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου [9,7 γραμ.]. Οι ανωτέρω συλληφθέντες ημεδαποί, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, προμηθεύτηκαν τις προαναφερθείσες ναρκωτικές ουσίες από τον συλληφθέντα αλλοδαπό, έναντι του χρηματικού ποσού δέκα [10] €.
3. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην Κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Γρεβενών._

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

O Θεός φόβος

Στην προσπάθεια μου να εκφράσω την άποψη μου ως σκεπτόμενος πολίτης και μόνον, εκμεταλεύτηκα την δυνατότητα που μου παρέχει το ιστολόγιο για να σχολιάσω και να καυτηριάσω τις ιλαροτραγωδίες του πολιτικού θιάσου της χώρας μας.


Με την δραστηριότητα μου αυτή φιλοδοξώ να αποσπάσω την προσοχή των πολιτικών, αυτών που δεν κατανόησαν την σημασία της λαϊκής εντολής...


Ανέκαθεν το αίσθημα της φοβίας διακατείχε τους Έλληνες πολίτες. Ο φόβος για το άγνωστο, ο φόβος για τις εντυπώσεις, ο φόβος για την απώλεια εργασίας, ο φόβος για τις συνέπειες του νόμου, ο φόβος για τον στιγματισμό των πολιτικών πεποιθήσεων, ο φόβος του χρέους και των συνεπειών του νόμου, γενικά οι έλληνες ήταν γαλουχημένοι με το σύνδρομο της φοβίας που το απρόσωπο κράτος καλλιεργούσε.


Σε όλες τις περιπτώσεις είμαστε υποταγμένοι στον θεό Φόβο που καταρρακώνει τις πεποιθήσεις των λαών και τους καθιστά άβουλους και ανίσχυρους να ορθώσουν το ανάστημα τους.


Η οικονομικές κρίσεις παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο στον κοινωνικό ιστό των λαών. Μέσα από αυτήν, οι μεγαλοεπιχειρηματίες αναζητούν λύσεις που όχι μόνον ευνοούν τους ίδιους, αλλά υπό το καθεστώς του φόβου αναγκάζουν την εργατική τάξη να υποκύψει στις εξευτελιστικές αμοιβές εργασίας.


Οι Έλληνες διακατέχονται από έντονα συναισθήματα φροντίδας για την οικογένεια τους και το μέλλον των παιδιών τους και αυτό το γνωρίζουν καλά οι διαχειριστές της ελληνικής οικονομίας.


Εύχομαι  η χώρα μας, αυτή η μεγάλη οικογένεια να εχει αποκτήσει έναν άξιο οικογενειάρχη.
geraki

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Όλοι μαζί για τα Γρεβενα

Οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ είναι πάρα πολλές. Εξίσου πολλοί όμως είναι και οι κίνδυνοι, οι προσδοκίες αυτές να μην ευοδωθούν. Από την άποψη αυτή, αφορά άμεσα την επιλογή του προσώπου που θα επιλέξουμε εμείς οι Γρεβενιώτες για να αναλάβει την ευθύνη της αξιοποίησης των φυσικών πόρων του δήμου μας


Η συντριπτική πλειοψηφία των Γρεβενιωτών ενδιαφέρετε ο υποψήφιος Δήμαρχος, που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο να είναι ικανός, αποτελεσματικός, γνώστης των τοπικών προβλημάτων, να διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα: ικανότητα και αστείρευτη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.

Πρέπει να κατανοήσουμε άπαντες, ότι η κατάσταση στο δύσμοιρο Δήμο μας έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.


Ναι στο παρελθόν έχουν γίνει λάθη, ατασθαλίες,
όμως είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος, όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για το καλό όλων.


Έφθασε η ώρα για μια καινούργια, μεγαλύτερη προσπάθεια όλων των υγιών κοινωνικών δυνάμεων »,


«Καλούνται όλες οι κοινωνικές δυνάμεις να αξιολογήσουν την προσπάθεια και να τοποθετηθούν θετικά. Με μεγαλύτερη πείρα, αλλά και περισσότερη θέληση, πρέπει να δώσουμε τη μάχη εμείς οι πολλοί, που πιστεύουμε στη δύναμη και στο μέλλον των Γρεβενων για να κατακτήσουμε την νίκη.» Όχι για μας, αλλά για τον Δήμο και τους Δημότες μας».


Τώρα δίνεται η ευκαιρία στην Γρεβενιώτικη κοινωνία να ξεκινήσει μια διεργασία υπερβατική που θα στοχεύει όχι αποκλειστικά και μόνο στην απάλειψη του αρνητικού αλλά στον εντοπισμό και τη βελτίωση του θετικού.


Πιστεύω ότι μετά από την απόφαση της κεντρικής εξουσίας, μοναδικός για τον δημαρχιακό θωκο στον νέο δήμο των Γρεβενων είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, έχει τις γνώσεις, την δυνατότητα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να επιτύχει μαζί με πολλούς άλλους συνοδοιπόρους τον μεγάλο στόχο.


Όλοι λοιπόν οι συμπολίτες μας , να συστρατευθoύν σε μια νέα προσπάθεια που θα αποβλέπει στην δυναμική και στην προοπτική του Δήμου μας.


Γνώμη μου είναι ότι στην Αυτοδιοίκηση είναι προτιμότερη η ευρύτερη και υπερκομματική συνεργασία ανθρώπων της αυτοδιοίκησης παρά η στείρα εμπλοκή και αντιπαράθεση των πολιτικών κομμάτων.

Θα δημιουργηθεί ανάπτυξη στον δήμο Γρεβενων, γιατί τον έχει ζήσει, χειμώνα καλοκαίρι, και έχει βιώσει τις αγωνίες και τις ανάγκες του.


Γιατί θα έχουμε την απαίτηση να ξεχωρίσει την τουριστική ιδιαιτερότητα, την ισόρροπη προβολή και τις ανάγκες υποδομών, την επόμενη μέρα.


Όλοι αναγνωρίζουμε την ανάγκη συνεργασίας και σύμπνοιας για την εκπόνηση ενός αυτοδιοικητικού δήμου που θα διασφαλίζει την ομόνοια, την ευημερία και την πρόοδο και στο τελευταίο χωριό των Γρεβενων


Ας όψεται η κομματοκρατία, η διαχρονική μας μιζέρια και η σημερινή θλιβερή κατάντια μας.


Υ.Γ το geraki δεν φλερτάρει καμία υποψηφιότητα. Είναι επιτακτική υποχρέωση όλων μας να ενδιαφερθούμε για το καλό των Γρεβενών


geraki